A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kiderült az igazság a Fekete Vonat-botrányról: L.L. Junior átverte zenésztársait

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, egyre furcsább történetek látnak napvilágot a nagy visszatérő együttesről, a Fekete Vonatról. Eddig csak itt-ott elszórt információkból lehetett sejteni, hogy valami nincs rendben a tagok között, aminek oka elsősorban a pénz. Most kiderült, hogy L.L. Junior állhat a botrány hátterében, akit úgy tűnik, az sem zavar, hogy újra felolszlik a csapat.
Vágólapra másolva!

Húsz év után tért vissza a kilencvenes évek egyik nagy kedvence, a Fekete Vonat, akik izgatottan várták hatalmas koncertjüket, melyet a Papp László Sportarénában rendeztek meg január 7-én. L.L. Junior és csapata nem bízta a véletlenre, mindenhol hirdették a rendezvényt és hatalmas bulinak ígérték azt, hogy újra együtt zenélnek. Akkor még senki nem gondolta volna, hogy ennyi volt, mégsem tudnak együttműködni a jövőben.

A nagy érdeklődésnek örvendő koncert után hatalmas meglepetést okoztak a zenészek azzal, hogy félinformációkat hintettek el arról, hogy nincs tovább. Mohamed Fatima szólalt meg először az ügyről, miszerint veszteséges volt a koncert és valószínűleg nekik kell fizetni majd a költségek egy részét. Majd kiderült, hogy L.L. Junior cserben hagyta őt és Fehér Tibor "Beatet", megelpő közleményt adott ki közösségi oldalán.

Úgy gondolom méltó ünneppel zárhattunk le egy zenei korszakot és ezzel ezt a formációt is, igen, mert kikerülhetetlenül csalódást kell okozzak, ugyanis a 2023. május 6-i Budapest Parkba meghirdetett koncertünk nem kerül megrendezésre. Sajnos olyan szinten felbolygatta a saját kis életünket külön-külön, hogy egyszerűen rájöttünk, mégsem tudunk több ilyen nagy koncertet vállalni. Köszönjük a megértést" - szúrta ki a Bors L.L. Junior bejegyzését, amit a koncert után két nappal tett közzé, de ennél több magyarázatot nem adott a követőknek.

Mohamed Fatima reakcióiból lehet sejteni, hogy nem jó kapcsolatban váltak el, valószínűleg a rapper átverte és magára hagyta zenésztársait. Az énekesnőt sokan faggatják a közösségi oldalain, hogy mi várható és miért döntöttek így a koncert után, a válaszaiból egyértelműen kiderült, hogy L.L. Juniorral nem tudnak tovább együtt dolgozni.

- írta az egyik követője kérdésére, tehát a csapat két tagja szeretné együtt folytatni a zenélést, ők nem így tervezték.

"Csak a pénzemberek szerint ez a koncert veszteséges volt, így a kis cigány Beat testvérem meg én kimaradtunk a szórásból, de nem is a pénz, hanem az a fajta gonosz kígyóság a pénzért, amit még soha nem tapasztaltunk! Pedig nekünk a Beattel ez volt életünk koncertje, de ő nagypapa és nekem is családom van..." - fogalmazta meg sokatmondó válaszát az egyik érdeklődőnek Mohamed Fatima, hogy miért alakultak így a dolgok a Fekete Vonattal.

Frissítés: Kerestük a koncert szervezőjét és L.L. Juniort, de nem válaszoltak kérdéseinkre, ellenben perrel fenyegetőztek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!