A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Megszólalt a csalással vádolt ifj. Schobert Norbert

Ifj. Schobert Norbert, Farm VIP
Vágólapra másolva!
Ifj. Schobert Norbert reagált az őt ért támadásokra, többen ugyanis csalással vádolták a Farm VIP megnyerése után.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a Farm VIP decemberi döntője után rögtön megjelentek a vádaskodó kommentek az interneten, voltak, akik szerint ifj. Schobert Norbert csak csalással tudta legyőzni Smaltig Dalmát. Rubint Réka és Schobert Norbert fia most a Borsnak reagált hosszan.

Ifj. Schobert Norbert, Farm VIP Forrás: TV2

"Amíg tartott a Farm VIP, folyamatosan áradtak felém a pozitív vélemények. Hogy őszinte legyek, nagyon meg is lepett az a sok szeretet, amit kaptam a nézőktől, mert nem erre számítottam. A döntő után viszont kicsit megfordult ez a dolog, én pedig csak kapkodtam a fejem. Persze

Ezek töbnyire arról szóltak, hogy csaltam a döntőben, és ez őszintén meglepett és persze nem is esett jól, hiszen meg sem fordult a fejemben, hogy a játékok során bárhol mismásoljak vagy tisztességtelen előnyhöz jussak. Persze az sem fordult meg a fejemben, hogy lesznek emberek, akik csalást látnak a játékomban" – mondta.

"Arra jöttem rá, hogy vannak emberek, akik hiába teljesítenek jól, egyszerűen nem lesznek mindenki számára kedvesek, hogy finoman fogalmazzak.

így mára már elengedtem ezt a dolgot, és ha nem is nevetek a kommenteken, de nem veszem magamra, mert én tudom, hogy fair játékot játszottam végig. Nincs miért magyarázkodnom, de most végigmegyek azokon a pontokon, ahol sokan csalást kiáltanak" – tette hozzá, és meg is magyarázta, hogy mit miért csinált a döntőben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!