A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2

Óriási botrányt emleget Zámbó Jimmy nővére, perli az RTL Klubot

Zámbó Jimmy
Vágólapra másolva!
Jimmy édesanyja megnézte a részt, amelyben őt alakítják, majd másnap meghalt.
Vágólapra másolva!

Újabb botrány van A király című sorozat miatt, úgy tűnik, mégsem egyeztettek a készítők a rokonokkal, mert Zámbó Jimmy egyik bátyja után most a nővére is kiborult.

Zámbó Jimmy Insragram

Marietta szerint nincs más megoldás, csak a per. "Eddig nem szólaltam meg a sorozat kapcsán, mert le kellett nyugodnom. Maradjunk annyiban, hogy édesanyánk a halála előtt másfél nappal látta azt az epizódot, amiben az ő karaktere szerepelt és nagyon rosszul érintette az, amit látott. Teljesen tönkretették őt lelkileg. Édesanyánk világ életében úrinő volt és soha életében nem dohányzott és nem ette cuppogva a csirkelábat a levesből. Tisztességgel, becsülettel nevelt fel öt gyermeket, akiket mind kitaníttatott.

Ezért pedig felelni fognak, erre megesküszöm! Tisztában vagyok azzal, hogy nem a valóság ábrázolása volt a készítők célja, de az sem lehetett, hogy egy minden ízében tisztességes úrinőt úgy ábrázoljanak, ahogy ezt anyámmal tették. Személyiségi jogi pert indítok és nemcsak édesanyám, de a magam és Jimmyke nevében is, hiszen engem is úgy mutatnak be, mintha valami elvetemült idióta lennék, a testvérem nimbuszát pedig egyenesen a sárba tiporják" - jelentette ki Zámbó Marietta a Bors megkeresésére.

"Az egy dolog, hogy az a fiú énekli a testvérem dalait, akit én és Árpi fedeztünk fel. De azt mégiscsak kikérem magamnak, hogy egy másodpercre sem csendül fel Jimmyke gyönyörű hangja a róla készült és a nevével eladott sorozatban!" - háborgott Zámbó Jimmy nővére.

A témában több olvasnivalót talál a cikk alatt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!