Vágólapra másolva!
Az alkoholproblémákkal küzdő színész, Molnár Gusztáv volt felesége, Fazekas Vivien nagy terveiről mesélt, és elárulta, jelenleg is támogatókat keres. 
Vágólapra másolva!

Fazekas Vivien a Blikknek beszélt arról, hogy milyen tervei vannak az idei évre, és milyen jellegű műsort szeretne készíteni. Az édesanya a szépségiparban dolgozik, és ehhez lenne köthető a műsora tematikája is.

A különböző témákban jártas híres embereket hívnám el, illetve olyan kevésbé ismert illetőket, akiknek a sorsa valamiért példaértékű" - árulta el Fazekas Vivien, aki szakértők segítségével beszélgetne a meghívott vendégekkel.

Egy-egy ilyen beszélgetésben jobban megnyílhat az ember, és ezzel tisztában van ő is, így akár lelki sebek is feltépődhetnek. Erről pedig ez a véléménye Fazekas Viviennek.

Bőven akadnak olyan események az életemben, amiket nem tártam a nyilvánosság elé, mert nem akartam megbántani vele senkit, de könnyen lehet, hogy a beszélgetések alkalmával felfedem ezeket is, hogy a saját példámon keresztül segíthessek másoknak" – fogalmazott , és támogatókat is keres a műsorához, hogy minél igényesebb lehessen a készülő produkció majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről