Bűnösnek találták az ismert színészt, emberölés volt a vád

Pablo Lyle
Vágólapra másolva!
A bíró emellett nyolc év próbaidőt írt elő, konfliktuskezelési kurzusra és 500 óra közmunkára kötelezte a színészt.
Vágólapra másolva!

A mexikói Pablo Lyle olyan sorozatokban játszott, mint a Yankee, a Múlt árnyéka, a Verano de amor, népszerű telenovellasztárnak számít - de az élete egy perc alatt változott meg, amikor utcai verekedésbe keveredett.

Pablo Lyle IMDb

Lyle sógora vitte ki a repülőtérre a színészt, feleségét és két gyermekét. Az autójuk elhaladt egy Hernández nevű férfi kocsija mellett. A férfi a piros lámpánál, kiszállt, és Lyle járművének vezetőablakához lépett, veszekedni kezdett. A biztonsági kamera felvételei szerint Lyle és Hernández szóváltásba keveredett, és a színész arcon ütötte a másik sofőrt.

Lyle azt állította, hogy csak védekezett, azt mondta, hogy a gyermekei megrémültek, és attól tartott, hogy Hernándeznél fegyver van. A 63 éves Juan Ricardo Hernández amúgy fegyvertelen volt,

de traumás agysérülést szenvedett, és négy nappal később, a kórházban meghalt.

A 36 éves mexikói telenovella-sztár öt év börtönt kapott, a maximálisan kiszabható büntetés akár tizenöt év fegyház is lehetett volna. A bíró emellett nyolc év próbaidőre, konfliktuskezelésre és 500 óra közmunkára kötelezte a színészt, akinek 30 napja van fellebbezni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!