A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Dánia
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Kazakhstan
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
NyílNyíl

Kulcsár Edina megvédte a gyanús pénzügyei miatt bajba került G.w.M-et

G.w.M
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, már a NAV érdeklődését is felkeltette, hogy miből telik G.w.M-nek a luxuséletre, amivel folyamatosan kérkedik. A rapper egyelőre csak röhög azon, hogy az adóhivatal vizsgálja, honnan van ennyi pénze, de a menyasszonya most megvédte.
Vágólapra másolva!

G.w.M-nek a saját állítása szerint havi 12 millió forint a gázsija, nemcsak az átlag magyaroknál, de a legtöbb médiaszereplőnél is nagyobb lábon él – azt azonban nem tudni, hogy pontosan miből, a Privát Kopó bűnügyi magazin nyomozása szerint ugyanis a pénzének nincs egyértelműen látható nyoma.

Forrás: G.w.M /Instagram

A hírre már a rapper is reagált, a bejegyzése szerint próbál nyugodtnak tűnni. "Sírok a nevetéstől, hogy úgy hív mindenki fel, hogy minden rendben van-e, illetve, hogy jól vagyok-e…. Persze, itthon fifázok! Semmi extra nincs velem, csak megint le akarnak járatni a hülyeségekkel!" - magyarázta egy posztban.

A Bors megkereste az ügyben Kulcsár Edinát is, hogy megkérdezzék, mit szól ahhoz, amit vőlegényéről és születendő gyermekének édesapjáról állítanak, de az egykori szépségkirálynő nem kívánt nyilatkozni. Szerinte csupán lejáratásról van szó. "Nem foglalkozunk lejárató jellegű dolgokkal" - mondta a párját védve.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!