Megmutatta luxuslakását a TV2 milliárdos Nagy Ője, Jákob Zoltán

Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
Jákob Zoltán ma már nem csak arról híres, hogy 43 milliárd forintos vagyonával a 100 leggazdagabb magyar középmezőnyébe tartozik, hanem arról is, hogy nem rejtegeti a vagyonát, sőt, a közösségi oldalain keresztül bepillantást enged a luxuséletébe. A milliárdos hamarosan a tévében keresi az új barátnőjét, ő lesz a TV2 Nagy Ője.
Vágólapra másolva!

A Bors elkísérte az üzletembert egy napjára: jártak a lakásán, ültek az emblematikus, piros Ferrarijában, metróztak vele és elkísérték a munkába is. Jákob Zoltán ugyanis dolgozik is, és nemcsak élvezi a vagyona adta lehetőségeit.

Mint írtuk, jelenlegi vagyona 44 milliárd forintra becsülhető, közel harminc ingatlannal büszkélkedhet, ráadásul a gyerekeinek is építtetett önálló házat. A saját lakása pedig jóval több mint egymilliárd forintot ér. A Mokkán át a Tényekig több műsorban is megfordult már, ahol legtöbbször tetemes vagyonáról és luxuséletéről mesélt, amit láthatóan esze ágában sincs eltitkolni.

Forrás: Jákob Zoltán/Instagram

A közös napról hétfőn számol be a lap, online pedig videókat is lehet majd nézni a következő Nagy Őről, aki hamarosan a tévében keresi az új barátnőjét.

De ápolt legyen, adjon magára, és legyen neki fontos ez a dolog" – mondta a Mokkában arról, hogy milyen nőt keres.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!