Nagy bajban Lagzi Lajcsi: koncertről viszik a börtönbe?

Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Hatalmas bulit rendezett Lagzi Lajcsi egy alföldi csárdában - írja a Blikk. A trombitás mulatós énekes arra hivatkozva nem vonult be a börtönbe, hogy gyógyíthatatlan beteg, ráadásul tüdőbetegsége van. Ehhez képest szemtanúk szerint több, mint egy órán keresztül énekelt, és egyáltalán nem látszott rajta hogy beteg lenne. Úgy tűnik Lagzi Lajcsinak nincs veszélyérzete. Pedig ha így folytatja, a végén még egy koncertről viszik börtönbe.
Vágólapra másolva!

Bővebben nem szeretnék beszélni a részletekről, de azt elmondhatom, hogy a betegségem gyógyíthatatlan és visszafordíthatatlan... Őszintén mondom, én örülnék a legjobban, ha bemehetnék a börtönbe, mert az azt jelentené, hogy nem vagyok beteg. Inkább egészségesen szeretném letölteni a büntetésemet, mint betegen kint maradni" – idézte korábban a Bors Lagzi Lajcsit, akinek még vizsgálják a halasztási kérelmét.

Lagzi Lajcsi Forrás: Frizbi TV

A nyilatkozat már akkor is ellentmondásosnak tűnt: egyrészt Lajcsi eltévesztette a betegség nevét (nem tüdőtágulás, hanem tüdőtágulat), ráadásul a keszonbetegség egészen mást jelent (akkor szokott jelentkezni, amikor hirtelen alacsonyabb légnyomású helyre kerül valaki, legtöbbször a búvároknál fordul elő, amikor mélyről jönnek fel).

Hogy mi a tüdőtágulat, arról itt írtunk.

Tüdőbeteg, de egy órán keresztül táncol és énekel?

Nos: az állítólagos állapotához képest Lagzi Lajcsi vidám koncertet adott az alföldi Biczó csárdában, ahol közel háromszáz vendég énekelt, táncolt a trombitással. És mint kiderült, nem ez az utolsó ilyen koncert - írta a Blikk.

"Óriási bulit csinált, szerencsére egyáltalán nem látszott Lajcsin, hogy beteg. Szerintem több mint egy órát énekelt, de pontosan nem tudom, nyilván nem az órát néztem. A program esküvő volt, persze nem igazi, de minden ugyan úgy zajlott. Volt menyasszony, vőlegény és lagzis menü. Lajcsi a fellépésével megkoronázta a lakodalmat. Közben elmondta, hogy bármit is hallunk elmaradó fellépésekről, ne higgyük el, mert ő mindenhol ott lesz. Például nagyon készül a márciusi, tatabányai koncertjére" - mondta egy bennfentes a lapnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről