A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tápai Szabináék sorsára juthat Király Viktorék házassága

Király Viktor és felesége
Vágólapra másolva!
Bár hetek óta tagadták, Király Viktor most pontot tett a magánélete körüli találgatások végére. Az énekes bevallotta, élete egyik legnehezebb időszakát éli, hiszen házassága Anitával válságba került - írta a Bors.
Vágólapra másolva!

A Bors több gyanús jelet látott a pár kapcsolatában, de amikor az énekes feleségét megkérdezték ezekről, azt mondta

Ekkor még úgy tűnhetett, hogy valóban alaptalan szóbeszédről van szó, azonban kicsit mélyebbre ásva kiderült, hogy nagyobb lehet a baj, mint gondolnánk.

Hasonlóan Tápai Szabináékhoz a Király házaspár sem vállalt közös szerepléseket az utóbbi időben, eltűntek a fotók, melyek eddig a boldogságukat hirdették, emellett pedig sosem lehetett őket egymás társaságában látni.

Király Viktor és felesége - itt még tarthatott a szerelem https://www.instagram.com/kiralyviktor/

Hullámvölgyben vagyunk a feleségemmel

Bár egy korábbi interjúban tagadta, hogy bármiféle mosolyszünet lenne közte és a felesége között, most a TV2 kamerája előtt meglepő őszinteséggel vallotta be Viktor, hogy hullámvölgybe került a házassága.

- ismerte el a Tények Plusz kamerája előtt Viktor, aki többet nem is kívánt hozzáfűzni a történtekhez, ám mégis az arcára volt írva minden. A Bors kereste a házaspárt, azonban az énekes nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!