A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Szexről és válásról beszélt a magyar énekes

Mészáros Norina Young G Béci
Vágólapra másolva!
Egyre több sztár jelenti be, hogy válik. Sokan megszólaltak a téma kapcsán, többek között például Young G is. A rappernek markáns véleménye van.
Vágólapra másolva!

A napokban több sztár is bejelentette, elválnak útjaik. Peller Anna és Lukács Miklós egy közös videóban közölték, nincs visszaút. Kollányi Zsuzsi pedig közösségi oldalán közölte ugyanezt, gyerekei apjával elválnak. Megszólalt Young G, elmondta szerinte miért adják fel az emberek.

Forrás: facebook/ youngbéci

Úgy fogalmazott, sokan máshol keresik a boldogságot, pedig kommunikációval meg lehetne oldani a problémákat.

Ha reklámot kell csinálni, akkor nem lehetünk szomorúak, mindig vidáman kezdünk hozzá. Amikor kitesznek valamit a családról, hiába veszekedtek aznap, azt fogják mondani, hogy minden happy és halálosan szeretik egymást. Sokan csak azt látják, hogy milyen szép pár, de a háttérben húzódó gondokról semmit sem tudnak. Norina sokszor kiírja, ha netán összevesztünk vagy ideges volt valamiért"

– mondta a rapper a Ripostnak, és elárulta, ő nem hisz a válásban.

Lehet, de csak akkor, ha beletettél mindent, saját magadon és rajta is változtattál és így sem sikerült megmenteni a kapcsolatot. Ha ez nincs, akkor a következő kapcsolatban ugyanazokkal a problémákkal fogsz szembesülni, amiket nem oldottál meg az előzőben" – tette hozzá, majd egy kicsit a hálószobatitkaikról is mesélt.

Forrás: Mészáros Norina Instagram

Folyamatosan dicsérni kell és a másik kedvében járni. Ez nem azt jelenti, hogy mi nem veszekszünk, sőt, nálunk szerintem sokkal nagyobb viták vannak, mint azoknál, akik szakítottak. Mások nem is veszekednek, nem mondják el, hogy éppen mi a gond. Mi egymás fejéhez vágjuk a dolgokat, duzzogok egy kicsit a kocsiban, aztán visszamegyek és megbeszéljük. Máshol legtöbbször nem ez van, inkább máshol, másnál keresik a boldogságot. Úgy érzed jobb, ha egy friss lányt vagy fiút találsz és neki mondod el a problémádat, mert biztos igazat ad neked és azt érzed, hogy látja az értékeidet, amiket a párod már nem" – zárta Young G.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!