Megszólalt Krizsa Tímea, súlyos beteg az Exatlonos

Krizsa Timi Krizsa Tímea Exatlon Hungary Kihívók
Vágólapra másolva!
Korábban írtunk már róla, a személyi edzőnél bőrrákot diagnosztizáltak. A sportoló Svájcból látogatott haza, úgy döntött, ha már itthon van, elmegy egy vizsgálatra. 
Vágólapra másolva!

A győzelemért mindent kényelmetlenséget elvisel, sőt, szenvedni sem fél. Ezt mondta Exatlonos bemutatkozásában Krizsa Tímea, akinél nemrég rosszindulatú bőrrákot diagnosztizáltak. A sportoló egy ideje Svájcban dolgozott személyi edzőként, ez volt az álma. Most látogatóba érkezett haza, elment viszont bőrgyógyászhoz, mert egy furcsa anyajegyet talált a combján. Másnap már műteni kellett, és várnak még rá vizsgálatok.

Persze, félek attól, hogy milyen vizsgálatok várnak rám. Most vagyok igazából a sűrűjében, és veszem komolyabban. Mindig azt éreztem, hogy én legyőzhetetlen vagyok – ezt a Tények Plusz stábjának mondta Krizsa Tímea. A sportoló mellett édesanyja áll, aki maga is éppen túl van egy betegségen. A személyi edzőt nagyon meghatja, mennyien írnak neki.

Most viszont én kerültem olyan helyzetbe, hogy szeretetre van szükségem, és tényleg az, hogy fekszem az ágyban és kapom az üzeneteket, az rengeteget segít. Úgyhogy üzenem az embereknek, hogy az, hogy az emberekben ennyi szeretet van, ezt használják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről