A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rókusfalvy Lili egy díjnyertes Merő Péter-ruhában hirdette ki az év dalát

FODOR Imre; RÓKUSFALVY Lili, Dal döntő, TV, tévé, A Dal 2023 televíziós show-műsor döntő,
Budapest, 2023. április 29. Rókusfalvy Lili és Fodor Imre műsorvezetők A Dal 2023 televíziós show-műsor döntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2023. április 29-én. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Lélegzetelállító ruhakölteményben vezette A Dal 2023 döntőjét Rókusfalvy Lili. A show divatrajongó háziasszonya a dalverseny adásaiban a divatvilág nemzetközileg is elismert hazai tervezőinek munkáit viselhette. A döntőben Merő Péter öltöztette.
Vágólapra másolva!

Véget ért a Duna nagyszabású dalversenye. A heteken át tartó élő showműsorban Rókusfalvy Lili a magyar divat legkiemelkedőbb tervezőinek; Sármán Nórának, Joó Beatrixnak és Merő Péternek a darabjaiban lépett színpadra.

A döntőben ismét a hazai divat vezető tervezőjének, Merő Péternek egy lenyűgöző darabját öltötte magára.

A több mint tíz méter anyagot tartalmazó ruha televízióképernyőn először volt látható. A figyelemreméltó kreáció megjárta a 3. Nemzetközi Thai Selyem Divathetet, amelynek versenyén Merő Péter kollekcióját több mint hatvan nemzet tervezője közül második helyezéssel ismerték el.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A Duna műsorvezetője által viselt „hercegnőruha" teljes egészében kézműves anyagból készült. Az eredeti thai selyem öltözet méltóságteljes megjelenést kölcsönöz viselőjének. A viseletet még különlegesebbé teszi, hogy Rókusfalvy Lili ebben mondta ki az ország egyik legnagyobb zenei eseményén „Az Év Dala 2023" cím nyertesének, a Titánnak a nevét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!