A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Megszólalt Szabó Ádám és menyasszonya a közelgő esküvőről

Szabó Ádám
Vágólapra másolva!
A zenész novemberben mutatta meg először a barátnőjét, akit nem sokkal később eljegyzett, és már az esküvőt tervezik.
Vágólapra másolva!

Szabó Ádám és kedvese edig nem szólaltak meg kapcsolatukról, de most a Tények Plusz stábjával kivételt tettek, együtt álltak kamerák elé.

"Jennivel nagyon régóta ismerjük egymást, az öccsével egy általános iskolába jártam és onnan én már ismertem. Viszont komolyabb szinte tavaly kezdtünk el így ismerkedni és hála Istennek most már a menyasszonyom is, szóval nagyon jól sikerült ismeretség volt" – árulta el a TV2 exkluzív interjújában az énekes, aki az eljegyzésről is mesélt.

Szabó Ádám/Instagram

"Sajnos elromlott ez az egész tervem és Jenni jött a ruhatárból megnézni, hogy hol vagyok és hát megtalált a pincér és mondta, hogy hát a párod akar valamit. Én meg azt hittem, hogy rosszul van vagy valami baja van, szaladtam ki az étteremből és a ruhatárba elkaptam pingvin jelmezben. Térdre kényszerített és akkor ott feltettem neki a nagy kérdést, és hála Istennek igent mondott..." - mesélte.

A jegyesek arról is beszéltek, hogy nem akarnak várni az esküvővel, egyetértenek abban, hogy az élet ahhoz túl rövid.

– mondták.

A pár boldogságát csak a sok rosszindulatú fröcsögés árnyékolja be, amit szinte nap, mint nap kapnak. "Nem élem bele magam, igazából az zavar, most megmondom őszintén, mivelhogy ismert ember párja vagyok így akármihez kezdenék, az mindenféleképpen a negatívból vagy a nullából indul... Nem tudom, hogy miért ilyenek az emberek, de tényleg, hogyha most éppen fodrász lennék, vagy pék, vagy akármi, akkor abba kötnének bele. Megszenvedem én is, meg sokan írják, hogy hát ki kell taposnom azt az utat, ki is taposom. És ki is fogom" – fejtette ki véleményét a menyasszony.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!