Brunner Márta nemrég még ezt mondta a házasságáról

Brunner Márta, a Mindent vagy semmit egykori házigazdája elárulta, miért hagyta abba a tévézést
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Brunner Márta és a férje titokban elváltak tavasszal, 20 évig voltak együtt.
Vágólapra másolva!

A Mindent vagy semmit egykori háziasszonya és a Shygys korábbi tagja tavasszal vált el, az elmúlt években ugyanis a sok munka miatt férjként és feleségként szinte semmi idejük nem jutott egymásra. A pár tiszteletben és szeretetben vált el, és továbbra is közösen vezetik a sóskúti lovardát, jóban vannak.

Forrás: FEM3

Brunner Márta tavaly tavasszal a Ripost7 hetilapnak vallott arról, hogyan ismerkedett meg későbbi férjével. Akkor még úgy tűnt, nem is lehetne nagyobb a boldogságuk.

„Bálinttal a Popfesztiválban keveredtünk először össze, de később a Cyrano című darab volt az, ami megpecsételte a sorsunkat. Egészen pontosan Cyrano és Roxanne szerelme. Ő nem is Cyrano szerepét játszotta, csak egyszer beugrott rá, ekkor történt a végzetes baleset.

Ahogy őt megismertem, fel kellett ismernem, hogy az előző kapcsolatom már nem működik, tőle függetlenül. Azt gondolom, hogy ha egy párkapcsolatba be tud jönni egy harmadik fél, akkor ott már valami nagy gond van, az már nem stabil. Mindenesetre nekem esküvőm lett volna három héttel később, az újságok meg tele voltak a szakításommal. Kiszivárgott" - mondta.

Arra is kitért, hogy miért nem hangos a házuk gyerekzsivajtól, ám hozzátette, ők így is boldogok.

– magyarázta Brunner Márta.

Hogy azóta mi romlott el köztük, csak ők tudják, de egyelőre nem nyilatkoztak. A lap megkereste Ács Bálintot, aki nem szerette volna kommentálni a fejleményeket, Márta pedig csütörtökön a személyes Facebook-profiljára írta ki, hogy a hír igaz, de ez az ő magánügyük, és nem szeretnének médiafelhajtást generálni a válásukból.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről