A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egyre durvább L.L. Junior válása, már az utcán is egymásnak estek volt feleségével

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, egyre rosszabb a viszony L.L. Junior és volt felesége, Körtvélyessy Kinga között. Amint megkezdődött válóperük, máris elkezdődött a nyilvános sárdobálás a közösségi médiában, egyikük sem fogta vissza magát. Később a tárgyalás során is csúnyán összekaptak, a bírónak kellett őket elcsitítani. Mióta kislányuk felügyelete a fő kérdés, azóta még inkább elfajult közöttük a helyzet, már a nyílt utcán is egymásnak estek.
Vágólapra másolva!

Nem kíméli egymást L.L. Junior és volt felesége, Körtvélyessy Kinga, akik nemcsak a vagyonon, hanem kislányuk, Lilike felügyeleti jogán is csúnyán összevesztek. Az előző ülésen a bíróság úgy döntött, hogy felváltva nevelhetik a gyereket, aminek a rapper nagyon örült, felesége annál kevésbé. Azonban a következő tárgyaláson eldől, melyik szülő kapja meg a felügyeleti jogot, ez még durvább vitákat szült a válófélben lévő házaspár között.

Egyelőre egyikük sincs tekintettel a családra és kislányuk lelki állapotára, hiszen

már a nyílt utcán is képesek egymásnak esni és veszekedni,

azzal sem törődve ki látja és hallja, ahogy szitkozódnak és durva dolgokat vágnak egymás fejéhez. Egy megbízható forrás szerint még bizonyítékokat is gyűjtenek egymás ellen azért, hogy lejárssák egymást a bíróságon. A következő tárgyalás szeptemberben várható, így a család igen nehéz nyárnak néz elébe.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga kislányuk felügyeletén veszekednek Instagram

A veszekedés szemtanúinak beszámolóiról holnap a BorsOnline-on olvashat bővebben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!