A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Szakított a TV2 sztárpárja

Money or Love döntő
Vágólapra másolva!
A SuperTV2 Money or Love című műsorában Mészáros Petra és Varga Balázs volt a nézők kedvence. A valóságshowt megnyerték, de utána sem engedték el egymást kezét. Két hónapja viszont úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább.
Vágólapra másolva!

Szakított Mészáros Petra és Varga Balázs. A pár a műsor után még fél évig együtt volt, de nem egyezett az elképzelésük a mindennapokra vonatkozóan.

Kiütközött, hogy nem működik, mivel Balázs fiatalabb, mint én... Nekem határozottabb elképzeléseim vannak a jövőről, a párkapcsolatról, ő vissza akarta kapni a régi életét, hogy szórakozzon, bulikba járjon, mellettem ezt nem tudta volna megtenni. Nem volt vita vagy veszekedés, de azóta nem tartjuk a kapcsolatot, megbeszéltük és elengedtük egymást" – mondta a Blikknek Petra, hozzátette, nem volt könnyű meghozni ezt a döntést.

Forrás: TV2

Elég hamar sikerült feldolgoznom, ebben sokat segítettek a barátok, lekötötték a gondolataimat. Ráadásul én nem pesti vagyok, ő igen, szóval még csak össze sem futunk. Azt mondhatom, hogy jól vagyok egyébként – mesélte a lány, aki nagyon jól érzi magát a bőrében egyedül is, de nem zárkózik el egy új kapcsolat elől. "Nyitott vagyok új kapcsolatra, de nem fiatal fiúra vágyom, hanem egy érettebb férfira. 25 vagyok, szóval 25-nél idősebb jöhet szóba, de 35-ig is simán elmegyek... Nekem volt komoly kapcsolatom Tinderről, egy évig tartott. Lehet társkeresőn találni normális embert. Szakítás után én is fent voltam, de már letöröltem. Elég hamar megunom ezeket, szerintem nem kell erőltetni, ha jön, jön, ha nem, nem" – magyarázta Petra, aki igencsak szexi képeket oszt meg magáról követőivel. Elárulta, plasztikai műtétje soha nem volt.

"Sokszor megkapom, hogy mennyit változtam a műsor óta, de szó sincs műtétről, szimplán szeretek változatos lenni. Van olyan, hogy felkelek reggel, és eldöntöm, hogy levágatom a hajam, vagy befestetem vörösre, mert tesztelgetem, mi áll jól. Nyitottnak kell lenni az új dolgokra. Az utóbbi időben sok tetkót varrattam, de nincs megműtve semmim és nem is tervezem" – zárta Petra, aki hamarosan újból felbukkan a televíziók képernyőjén.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!