50 év zenei ikonjai idézik fel a magyar nyarakat a Duna nyári műsorában

Fenyő Miklós Programajánló karácsonytól szilveszterig
Vágólapra másolva!
Sosem hallott történetekkel várja péntek esténként nézőit a Duna, a Nyári emlékek – Hogy volt?! című műsorban. A nagy múltú műsor nyári különkiadásának legizgalmasabb történeteiről az egyik házigazda, Sztankay Ádám mesélt a Dankó Rádióban.
Vágólapra másolva!

Nyári emlékek alcímmel, különkiadásokkal várja a nézőket a Hogy volt?! című magazin a Dunán péntekenként 20:45-től. A hetente jelentkező adásokban a hazai könnyűzene legnagyobb alakjai elevenítik fel a legemlékezetesebb nyári pillanataikat, izgalmas koncertélményeiket Radványi Dorottya és Sztankay Ádám, valamint az elmúlt évtizedek legjobb örökzöld dalai társaságában. A Dankó Rádió Derűs napot! című reggeli műsorában Hajdú Tibor szerkesztő-műsorvezető a nosztalgiaműsor egyik házigazdájával, Sztankay Ádámmal kedvcsinálóként beavatta a nézőket néhány kulisszatitokba.

A különlegesség, hogy ezúttal kiemelten a nyári élmények, a koncertturnék és a vakációk hangulata elevenedik meg. Vendégeink között vannak az elmúlt fél évszázad könnyűzenei ikonjai, például Fenyő Miklós, Kovács Kati, Korda György és Balázs Klári, Nagy Feró vagy Szikora Róbert" – kezdte Sztankay Ádám a Dankó Rádió műsorában, hozzátéve, hogy a beszélgetések során több alkalommal eddig még nem hallott személyes történteket ismerhetnek meg a nézők.

A műsorvezető kiemelte, bár céljuk a könnyed szórakoztatás, az életre szóló, vidám élmények mellett a balszerencsés történéseket egyaránt felidézik hazánk nagyra becsült előadóművészei.

Megtudhatjuk, hogy a férfi zenészek közül ki hogyan igyekezett megúszni a kötelező katonai szolgálatot, kivel történt életre szóló traumát okozó vízibaleset vagy hogy miként fogadta a magyar előadókat az NDK-s közönség egy balatoni koncerten. A formátum rajongója Morvai Noémi is. Az M5 kulturális csatorna műsorvezetője bár munkája miatt sok zenész-anekdotát ismer elsőkézből, még neki is tudnak új információkkal szolgálni az adások.

Nyári emlékek – Hogy volt?! különkiadás – péntekenként 20:45-től a Dunán. A korábbi adások 60 napig újranézhetők a műsor Médiaklikk-oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről