65 évesen megnősült Dolph Lundgren

Elton John AIDS Foundation's 31st Annual Academy Awards Viewing Party - Arrivals GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities Vertical
WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA - MARCH 12: Emma Krokdal and Dolph Lundgren attend Elton John AIDS Foundation's 31st annual academy awards viewing party on March 12, 2023 in West Hollywood, California. Phillip Faraone/Getty Images/AFP (Photo by Phillip Faraone / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Elvette 38 évvel fiatalabb barátnőjét a 65 éves Dolph Lundgren.
Vágólapra másolva!

Szűk körű ceremónián, a görög Míkonosz szigetén házasodott össze a 65 éves Dolph Lundgren és a 27 éves Emma Krokdal, aki egyébként személyi edzőként dolgozik.

Emma Krokdal és Dolph Lundgren Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Phillip Faraone

A pár a People magazinnak elmondta, hogy már régóta tervezték az esküvőt, de valami mindig közbejött, Lundgren komoly orvosi kezelése miatt sem vágtak bele. "Úgy éreztük, végre eljött az ideje, hogy megünnepeljük a szerelmet, az életet és a boldogságot – az istenek földjén" – mondták.

Lundgren az esküvőjük előtti napon a medencéből mutatott egy közös képet, magáról a ceremóniáról a People oldalán láthat pár fotót.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről