A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Meglepő dolog történt Fekete Dávid tárgyalásán

Fekete Dávid
Fekete Dávidot közel százmilliós csalással, sikkasztással gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
Véget ért a háromnapos tárgyalássorozat, mind az énekes, mind ügyvédje elmondták, milyen érzéseik vannak.
Vágólapra másolva!

Fekete Dávid háziőrizetének szabályait úgy módosította a bíróság, hogy a férfi elmehet fiaiért Lébénybe és szabadon mozoghat Győrben.

Játszótérre mehetünk, sétálhatunk a Duna-parton, apa és fia programokat szervezhetünk. Ezután a trauma után, amit én is átéltem, minden teljesen más megvilágításba kerül. Leírhatatlan érzés! Biciklizni mindenképpen szeretnék, de nyilván a gyerekeimre fókuszálok. Ez most a legnagyobb öröm a számomra, nyilván még el kell gondolkodnom, mennyit rejt magában ez a lehetőség – mondta Dávid a Borsnak, aki azt is elmondta, hogy amellett, hogy támogatja gyerekeit, saját karrierjén is dolgozik.

Forrás: Fekete Dávid/Instagram

Egy nő is megjelent a bíróságon, aki ügyvédi elfogultsági indítványt nyújtott be Fekete Dávid védője, Dr. Kaposi Gergely ellen. Azt mondta, Kaposi annál az ügyvédnél irodában töltötte gyakorlatát, akit a két sértett korábban felkért a képviseletükre, de azóta már leváltották. Elmondták, hogy amikor az ügyvéddel tárgyaltak, Kaposi többször jelen volt, mondván, hogy papírokat rendez. Az indítvány akár Kaposi kizárásával is járhat.

De az, hogy Dávid a jó idő beköszöntével átélheti az apai örömöket, az nagyon jó visszajelzés számunkra. A bíróság fog az indítványról döntést hozni. Én tudom, hogy amit ők állítottak, az nyilván egy valótlan tényállításon alapszik. Az ő indítványuk ugyanolyan hangulatkeltés, mint a feljelentésük. De meglepetés nem igazán ért. Mi dolgozunk tovább, később lesz egy nyilatkozat tételre való felhívás, ahol kifejthetjük az álláspontunkat – mondta dr. Kaposi Gergely.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!