Elképesztő sikerrel indult Tóth Gabi erdélyi koncertturnéja - képek

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Bár sok támadás éri Tóth Gabit az utóbbi időben, ő igyekszik kizárni a negatív véleményeket és kizárólag a zenére, családjára fókuszálni. Már nagyon várta, hogy elkezdődjön a határon túli koncertturnéja, melynek első helyszíne Kézdivásárhely volt, ahol elképesztő tömegek gyűltek össze, hogy élőben láthassák és hallhassák az énekesnőt. Tóth Gabi elérzékenyülve mondott köszönetet a közösségi oldalán a résztvevőknek.
Vágólapra másolva!

Már hónapok óta izgatottan készül erdélyi koncertturnéjára Tóth Gabi, aki saját bevallása szerint fontos a szívügye Erdély, és mindig szívesen látogat el a határon túlra, hiszen őszinte szeretettel és érdeklődéssel fogadja a közönség. Tóth Gabi tegnapi első helyszínén is tiszta szívből énekelt az ott összegyűlt tömegnek, még számára is megdöbbentő volt, hogy mennyi érdeklődő látogatott ki azért, hogy láthassák őt élőben énekelni.

Tóth Gabi nagyon meghatódott, amikor ráeszmélt, milyen sokan látogattak ki a koncertre Forrás: Boldog Ati

Együtt énekelt velem tízezer ember a szeretet nyelvén. A Fricskás fiúk fergeteges táncukkal varázsolták el a közönséget. Azt hiszem egy csoda, ami tegnap este történt. A lelkünk megtelt hálával azzal az őszinte szeretettel, amit Tőletek kaptunk! Köszönjük, Kézdivásárhely! Ma este 8 órakor Székelyudvarhelyen várunk mindenkit szeretettel és egy hatalmas bulival a Septimia Resortban" - írta meghatódva a közösségi oldalán Tóth Gabi, akinek folytatódik határon túli, négyállomásos koncertturnéja.

Tóth Gabi imádja a határontúli közönségét, hálás a sok szeretetért, amit tőlük kap Forrás: Boldog Ati
Tóth Gabi előadását a Fricska Táncegyüttes színesíti Forrás: Boldog Ati

Az énekesnő vendégelőadókkal is kedveskedik az érdeklődőknek, ugyanis elkísérte őt a Fricska Táncegyüttes, akik tánctudásukkal színesítik Tóth Gabi előadását. A helyszínre kilátogatók számíthatnak a Sztárban sztár leszek! előző évadából ismert Kaly Roland megjelenésére is, akit Tóth Gabi vokalistának kért fel a turné időtartamára, és a Pápai Jocival közös duetteket is együtt adják elő a színpadon.

Az énekesnőt Kaly Roland, a Sztárban sztár leszek! előző évadának második helyezettje kísérte, duetteztek is együtt Forrás: Boldog Ati

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről