Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Itt vannak a részletek Palvin Barbara titkos esküvőjéről

Palvin Barbi
Vágólapra másolva!
A világhírű magyar modell és kedvese, Dylan Sprouse egy Pest vármegyei településen, Palvin Barbara szüleinek birtokán mondták ki a boldogító igent.
Vágólapra másolva!

Az előkészületek már a szombati nap előtt megkezdődtek: pénteken Barbi magyar barátai és Dylan rokonai a ceglédberceli birtokról osztottak meg medencézős, szórakozós videókat, fotókat a 24 órán át elérhető Instagram-történetükben.

Forrás: Palvin Barbi/Instagram

Dylan a VMagazine-nak a napokban Barbival közösen adott interjújában elárulta, hogy a szülei és Barbi családja most, az esküvő előtt találkoztak először, így ez a pár nap jó alkalom volt arra, hogy a két család jobban megismerje egymást.

Egy ott élő hölgy elmondta a Blikknek, hogy szinte a településen mindenki értesült arról, hogy Barbi és a hollywoodi sztár esküvőre készülnek.

– mondta.

A lap szerint a ceglédberceli birtokon nemrég készültek el a vendégházak, amik 100-120 fő befogadására alkalmasak. Ráadásul, mivel Barbi családjának tulajdonában áll a birtok, így feltehetően a helybérlésért és a vendégek elszállásolásáért sem kellett fizetniük. Az sem volt kérdés, hol kíséri majd édesapja a szertartásvezető elé Barbarát.

– fogalmazott az eljegyzés utáni interjúban a modell.

Tavaly szeptemberben volt a lánykérés, amit Barbi egy hónapja jelentett be az Instagram-oldalán. Az amerikai újságnak adott interjúból az is kiderült, hogy Dylan hét hónapig tartogatta a gyűrűt, míg feltette a nagy kérdést, a válasz pedig egyértelmű volt a modell számára, aki tudta, hogy a színésszel szeretné leélni az életét.

"Igazán nem vagyok ideges a férjhez menés miatt. Azt hiszem, az eljegyzés jobban megviselt, mint az esküvő. Úgy értem, az embernek van ideje felkészülni a lánykérésre – Dylan hét hónapig tartogatta a gyűrűt, mielőtt feltette a kérdést –, de számomra akkor és ott volt megfelelő. Mióta randevúztunk, tudtam, hogy feleségül akarok menni hozzá, de ez egy nagy döntés" – vallotta be korábban Palvin Barbi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről