A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Döntött a bíróság Fekete Dávidról

Fekete Dávid
Fekete Dávid a Fókuszban
Vágólapra másolva!
Döntött a Győri Járásbíróság, szabadabban mozoghat az egykori énekes. 
Vágólapra másolva!

Csütörtökön fejeződött be Fekete Dávid tárgyalásának újabb szakasza, ahol az énekest nagy összegű csalással vádolják. A három nap alatt nemcsak a tanúkat hallgatták meg, de a Győri Járásbíróság arról is döntött, hogy ezek után szabadlábon védekezhet-e az egykori megasztáros. A maratoni tárgyalás utolsó napján a bíróság úgy döntött, hogy az énekes Győr közigazgatási területén szabadon járhat, valamint az otthona és Lébény közötti utat is bármikor megteheti, hogy ikerfiaival még több időt töltsön. Bár Fekete Dávidék szerették volna, de egyelőre munkarendjén nem változtattak, az továbbra is heti két nap maradt.

Fekete Dávid Forrás: RTL

Fekete Dávid a bírósági döntés után elmondta, hogy végig kell gondolnia, ezzel a határozattal milyen lehetőségek is nyíltak meg előtte. Első gondolatai főként két gyermeke körül forogtak - írta a Bors.

Az egykori megasztáros nem is várt sokat, hogy megmutassa, mivel telt az első pár napja, amit szabadon tölthetett. A saját TikTok-oldalán egy videót is közzétett, ahol éppen fiaival együtt élvezik a jó időt a játszótéren.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!