A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Újabb részletek VV Virág és párja rémisztő balhéjáról

ValóVilág 10 VV Virág
Vágólapra másolva!
Sokkoló veszekedést rendezett VV Virág és párja, erről már korábban írtunk. Ordenáré módon beszéltek egymással és a férfi lehet, hogy meg is ütötte Virágot, akit, mivel feltehetőleg gyógyszerre ivott, bilincsben vittek kórházba.
Vágólapra másolva!

Élőben nézhette ország-világ, ahogy VV Virág és párja cirkuszolnak. Elég rémisztő volt az eset, a felvételt azonban már eltávolították a nő közösségi oldaláról.

Nagy k*rva b*szó! Úgy összepakol, mint a f*szom! Kell a botrány? Kell" - mondta a kamerába többek között Virág, akinek párja is hasonló stílusban kommunikált és valószínűleg meg is ütötte a nőt. Kommentelők jelezték, feljelentést tesznek a rendőrségen. A BRFK kommunikációs osztálya megerősítette a Blikknek, hogy megtörtént a feljelentés, ahol kiderült, bántalmazásról tettek bejelentést, maga VV Virág.

A járőrök tájékoztatták, hogy könnyű testi sértés miatt akkor indulhat eljárás, ha magánindítvánnyal él, amit a nő megértett, de nem tett magánindítványt." Virág Instagram oldalán reagált a botrányra.

Önkívülietlen állapotban voltam. Nem vert meg a párom, meg senki" - írta a nő, aki két rövid videóban is beszélt az estéről. Állítja, nem ütötte meg a párja, hanem ahogy ment hátra, nekiment az ágynak és felborult az a ruhaszárító.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!