A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Ezt üzente az újabb botrányba keveredett Tóth Andi

Tóth Andi, Mutasd a hangod!
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról nemrég beszámoltunk, állítólag a TV2 Hazatalálsz című sorozatának forgatásai nem zajlottak zökkenőmentesen, méghozzá Tóth Andi miatt. Egy informátor szerint a gyártók elhatározták, hogy a celebnek emiatt távoznia kell a sorozatból. A visszavonult énekesnő most elmondta az ő verzióját. 
Vágólapra másolva!

Azt már megírtuk, hogy valaki azt állította, az egykori énekesnővel gondok voltak a Hazatalálsz forgatásán.

Ezzel jelentős anyagi hátrányt okozott a produkciónak. Olyan is megtörtént, hogy az íróknak egy éjszaka alatt kellett újraírniuk a forgatókönyvet, hogy a másnapi forgatási nap ne maradjon el teljes mértékben Andi miatt. Néhány stábtagot annyira megviselt a szituáció, az Andi okozta létbizonytalanság, hogy elsírták magukat" – mondta a HOT! Magazinnak egy, a neve elhallgatását kérő informátor.

Tóth Andi elvonult pihenni, de mint mondta a korlátozott ideig elérhető Instagram történeteiben, nem úgy történtek a dolgok, ahogy leírták.

Ha jön egy újabb botrány Tóth Andival kapcsolatban, akkor szeretem tisztába tenni a dolgokat legalább így egymás között" – kezdte követőinek a modell.

Ezt a sorozatot egy más gyártóval csinálja a TV2 és nincs, nulla darab jó tapasztalatom van velük egyelőre, pedig azért volt dolgom egy párral. Soha nem érkezett rám panasz, soha a tíz évem alatt" – magyarázta Tóth Andi. Az egykori énekesnő azt mondta, nem tudott előre tervezni és azt sem tudta, hová kell mennie és mikor, mindig az utolsó pillanatban tudta meg az információkat. Neki elfoglalt emberként jó pár hónappal előre kellene tudnia, hogy mikor forgat. Elmondása szerint, imádja ezt a feladatot, ezért is vállalta el.

Forrás: Instagram/Tóth Andi
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!