Megint megbüntette a rendőrség G.w.M-et

G.w.M
Vágólapra másolva!
Szinte még el sem ült G.w.M előző gyorshajtási botránya, melyet L.L. Junior vett videóra, aki szintén száguldozásba kezdett a raperrel. A helyzetet súlyosbította, hogy L.L Junior 100 km/órás sebességgel haladva videózta magukat a telefonjával, a felvétel alapján a hatóságok eljárást indítottak a két zenész ellen. G.w.M ezek után sem húzta meg magát, újabb súlyos szabálysértést követett el, most meg is lett a következménye.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina új férjét nem érdeklik a szabályok, az előző kihágásáról is mélyen hallgat, de az információk szerint kilencvenezer forintos bírságot és hat büntetőpontot kapott a száguldozása miatt. Ez sem tartotta vissza attól, hogy szeptember 12-én egy iskola autóbejárata elé parkoljon.

Bár G.w.M nem az iskolába igyekezett, hanem egy mellette lévő kávézóban tartózkodott, mégis az iskola elé parkolt, eltorlaszolva annak bejáratát. Az ügy érdekében annyit tett, hogy bekapcsolta az elakadásjelzőt, ezzel félrevezetve mindenkit. Szerencsétlenségére egy iskolai alkalmazott lefotózta a tilosban parkoló autóját és jelentette, majd a hatóságok újabb eljárást indítottak ellene.

G.w.M ezeket az ügyeket nem kommunikálja a közösségi oldalán, inkább létrehozott egy zárt Instagram-csoportot, ahol csak az őt támogató embereket gyűjti maga köré, hogy ne szembesítse senki a botrányaival és neki ne kelljen ezek miatt magyarázkodnia senkinek.

A Bors utánajárt a történteknek, sikerült kideríteniük, hogy valóban indítottak-e eljárást a rapper ellen és mi lett az ügy végkimenetele.

- idézi a lap a hatóság válaszát, akik már le is zárták G.w.M ügyét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről