Haldoklik, már csak napjai lehetnek hátra a kilencvenes évek sztárjának

Smash Mouth Steve Harwell Smash Mouth half length 241787 Horizontal CELEBRITY SUNGLASSES ENTERTAINMENT
NEW YORK - AUGUST 23: Steve Harwell of Smash Mouth performs at the 2003 U.S. Tennis Open Arthur Ashe Kids' Day at the Arthur Ashe Stadium, USTA National Tennis Center August 23, 2003 in New York City. (Photo by Evan Agostini/Getty Images) (Photo by Evan Agostini / Getty Images North America / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Hospice házban gondoskodnak a Smash Mouth énekeséről, Steve Harwellről, az orvosai szerint már csak pár napja lehet hátra.
Vágólapra másolva!

Haldoklik a Smash Mouth 56 éves frontembere, Steve Harwell, alkoholizmusával összefüggő májelégtelensége az utolsó szakaszba lépett.

Az énekest jelenleg egy hospice házban ápolják, az ügynöke közlése szerint legfeljebb egy hete lehet hátra, több családtagja és barátja már elbúcsúzott tőle.

Steve Harwell egy 2003-as fellépésen Forrás: Getty Images via AFP/2003 Getty Images/Evan Agostini

Harwell évek óta más komoly betegséggel is küzd, 2013-ban ugyanis kardiomiopátiát és Wernicke-féle enkefalopátiát diagnosztizáltak nála, a motoros képességei, a beszédkészsége és a memóriája elkezdtek romlani – ami miatt pár éve vissza is vonult a színpadi szerepléstől.

A Smash Mouth a kilencvenes évek második felében, illetve a kétezres évek elején volt igazán sikeres, 10 millió lemezt adtak el világszerte. Legnagyobb slágereik közé tartozott a Walkin' On The Sun, az All Star, illetve az I'm a Believer, amelyekből utóbbi kettő a Shrekben is hallható volt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről