Karambol után autós üldözésbe keveredett a lecsúszott sztár - videó

gary busey tönktrement celebek  Hollywood - California One Person Television Show Incidental People Photography Red Carpet Event Gary Busey Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actor Gary Busey attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. Ethan Miller/Getty Images/AFP (Photo by Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A rendőrség is nyomoz, miután Gary Busey karambolozott, majd egyszerűen továbbhajtott – és aztán a nyomába eredő tulajt is lerázta.
Vágólapra másolva!

A jobb napokat is látott Gary Busey autós üldözésbe keveredett a Malibu közeli autópályán, utána eredt ugyanis egy nő, akinek a színész meghúzta a kocsiját.

Gary Busey 2016-ban Forrás: Getty Images via AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

A nő az esetről videót is mutatott, amelyen az látszik, hogy már az autójából kiabált Busey-nek, hogy "uram, nekiment a kocsimnak", majd amikor megálltak egy parkolóban, azt kezdte el magyarázni a színésznek, hogy nem lett volna szabad továbbhajtania, szüksége van az adataira. Mire Busey visszaszállt a kocsijába, és elhajtott:

A videón és a TMZ által közölt fotókon jól látszanak a két jármű sérülései, azok alapján könnyű igazat adni a nőnek, aki azt állítja, hogy Busey egy bevásárlóközpont elől kihajtva hátulról nekiment a kocsijának. A nő bejelentése alapján a rendőrség nyomozást is indított a színész után.

Busey-t 1979-ben még Oscar-díjra is jelölték, a nyolcvanas, kilencvenes években is még népszerű volt – utána azonban lecsúszott (főleg a drogproblémái miatt), 2012-re már csődöt jelentett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről