Kutyafalka támadta meg és harapdálta össze a magyar énekesnő kislányát

Lukács Gabi
Vágólapra másolva!
Lukács Gabi tavaly beszélt először az azóta is feldolgozhatatlan támadásról. Most újra jelentkezett az üggyel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő lányára egy csapat kutya támadt rá Zsámbékon, gyermeke pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy azonnal kórházba kellett szállítani.

Forrás: Lukács Gabi

Nem túlzás kijelenteni, hogy a kislány életét édesapja mentette meg, aki autójával még éppen időben érkezett a helyszínre. A kislány az azóta eltelt időszakban szerencsésen felépült. A velük történteket nem hagyták annyiban, egy alapítvánnyal kezdtek együtt dolgozni annak érdekében, hogy másnak soha ne kelljen átmennie olyan borzalmakon, amiken nekik kellett.

Azt gondolom, hogy ezek a karitatív tevékenységek, amikbe belekezdünk a Kutyakötelesség Állatmentő Alapítvánnyal, neki is fognak segíteni, hiszen ha van kedve, ő is jöhet az előadásokra, amiket szervezünk. A sebei látszódnak, meg is fognak maradni, ez most már tisztán látható. Az biztos, hogy segít neki, hogy nem hagytam annyiban ezt a történetet, és nem csak egy pár sor lettünk a címlapokon, hanem ténylegesen teszünk azért, hogy ilyen ne fordulhasson elő többet" – nyilatkozta a Blikknek Gabi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről