Vágólapra másolva!
Egy hangulatos sajtóreggeli keretein belül mutatta be az idei nagyszabású show-műsoraik online riportereit a TV2. A csatorna újra bizalmat szavazott Gelencsér Tímeának és Nagy Rékának, akik tavaly már bizonyították a rátermettségüket. A felállás változatlan, Gelencsér Tímea a Dancing with the Stars online műsorait vezeti, míg Nagy Réka a Sztárban sztár leszek! versenyzőinek mindennapjait kísérheti figyelemmel. Nagy Réka elárulta, hogy miben lesz más az idei évad, elsősorban számára, hiszen teljesen új feladatokat kapott a Sztárban sztár leszek!-ben, de azt is elárulta, hogy melyik az a műsor, amiben nagyon szívesen próbára tenné magát.
Vágólapra másolva!

Nagy Réka az Exatlonban szerzett sok tapasztalatot online riporterként, ahol nagyon sokat fejlődött szakmailag. A riporter szerint a legjobb lehetőség a szakmai fejlődésre az Exatlon, mivel hosszú hónapokon át rengeteg kihívással kellett szembenéznie, amit a későbbiek során is kamatoztathatott.

Nagy Réka a TV2 sajtóreggelin árulta el, hogy új feladatot kapott a csatornától Fotó: Polyák Attila - Origo

Úgy gondolom, ott egy olyan rutint lehet megszerezni, amit más műsorokban nem igazán. Ez elsősorban a műsor időtartamából adódik, hiszen ott több hónapig tart a forgatás, és ha úgy áll hozzá az ember, ez idő alatt nagyon sokat lehet tanulni közben. Nem mondom, hogy nem voltak nehéz pillanatok, főleg a vége felé. Nehéz volt megújulni, mindig változatosan kérdezni a hasonló helyzetekben, de úgy érzem, jól sikerült ezt megoldanom. Én a mai napig az Exatlonban szerzett tapasztalatomból táplálkozom, ha kamera elé kell állnom, úgyhogy mondhatom, hogy ez a műsor mindig a szívem csücske marad. Ettől függetlenül nem tudnék választani a két műsor között, én nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy mindkettőben részt vehetek" - kezdte az Origónak a TV2 riportere, aki jelenleg a Sztárban sztár leszek!-ben bizonyíthat, már második alkalommal.

Nagy Réka az Exatlon Hungary forgatása alatt szerzett jelentős riporteri tapasztalatot Forrás: TV2

Nagy Réka néhány kulisszatitkot is elárult, és azt is, hogy milyen fontos változás történt műsorban betöltött szerepével kapcsolatban.

Én nagyon hálás vagyok azért, hogy ezt a feladatot is rám bízták, mert így sokkal közelebb kerülhetek a szereplőkhöz, jobban megismerhetjük egymást" - magyarázta Nagy Réka, aki elmondta, hogyan készül fel a feladatára.

Az én feladatom, hogy jobban megismerjem a versenyzőket. Ha egy átlagos hetet nézünk, akkor arra készülök, hogy a versenyzők milyen dallal készülnek a következő műsorra. Én közben háttérinformációkat gyűjtök azokról az előadókról, akiknek az adott héten a bőrébe bújnak... Én hétről hétre készülök fel az adásokra, de azt alaposan, mert szeretek valóban felkészülten állni a kamera elé" - fejtette ki Nagy Réka, aki azt is elárulta, hogy bár az Exatlonban kezdte, de a Sztárban sztár leszek! is épp olyan fontos számára.

Nagy Réka az Origónak adott interjúban elmesélte, hogyan készül az új feladatra Fotó: Polyák Attila - Origo

Azt is elárulta, hogy eleinte egyetlen nehézsége volt, hogy pártatlan tudjon maradni, miután közel került a versenyzőkhöz, viszont úgy érzi, hogy mára megtanulta kezelni ezt a helyzetet is.

„Egy idő után, amikor mindenkit jobban megismertél, és érzed, hogy van, aki felé kissé jobban húz a szíved, akkor azt tudni kell kezelni és nem mutatni. Ezt viszont már elég jól megtanultam az elmúlt évek alatt, hogyan kell ettől függetleníteni magam" - tette hozzá a riporter.

A fiatal riporter nagyon megtisztelőnek érzi, hogy lehetőséget kapott ilyen nagyszabású show-műsorban, ahol újabb feladatokat bíztak rá, ez számára igen pozitív visszajelzés. Elmondása szerint nem jelent gondot, hogy több időt kell ráfordítani a tévés munkájára, ugyanis ilyenkor mindig ezt helyezi előtérbe, és ehhez képest alakítja a további napirendjét. Nagy Réka azt is elárulta, hogy melyik az a jelenleg a TV2 csatornán futó műsor, melyben szívesen részt venne.

- zárta gondolatait Nagy Réka, aki ezentúl egyre többször tűnik fel a Sztárban sztár leszek!-ben.

Nagy Réka és Gelencsér Tímea a TV2 online riporterei. Nagy Réka is szívesen kipróbálná kolléganője feladatát, hiszen a Dancing with the Starban eddig csak versenyzőként vehetett részt a 2. évadban Fotó: Polyák Attila - Origo
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről