Minden héten több parkolási bírságot kap a Kőgazdag fiatalok sztárja, soha nem vesz parkolójegyet

Kőgazdag fiatalok, tv2, műsor, interjű, tvműsor, reality, Rich Kids Hungary
Vágólapra másolva!
Bárány Aurél, a Kőgazdag fiatalok című műsor legfiatalabb szereplője bármit megtehet, a pénz nem akadály számára. Ahogy korábban már elmondta az Origónak, szeretne kitörni, és bizonyítani a szüleinek, de míg ez megtörténik, addig sincsenek gondjai. Olyannyira nincsenek, hogy nem szokott parkolójegyet sem venni, háromszázötvenszer büntették már meg emiatt. 
Vágólapra másolva!

Bárány Aurél nem borul ki, ha éppen megbüntetik, mert nem vett parkolójegyet.

"Sokszor megbüntetnek, minden héten kapok pár parkolási bírságot. Le is van fotózva valahol, háromszázötven darab büntetésem van" – kezdte a Ripostnak a celeb.

Vagy úgy vagyok vele, hogy úgyis pár perc múlva visszamegyek a kocsihoz, addig minek fizessek? De már rögtön ott állnak az autó mellett és jön a cédula.... Mindig kivárom a tizenöt napos határidőt. Halogató típus vagyok. Beállítok emlékeztetőt a telefonomba, és csak akkor rendezem a számlát, amikor a végső határidőnél jön a jelzés" – magyarázta Bárány Aurél, aki arról is beszélt, gyorshajtásért is büntették már meg.

"Háromszor gyorshajtáson is értek az autópályán, egyszer háromszázötvenezer forint volt a bírság, aztán kétszázezer, és volt egy száz valahány ezres csekk is" – mondta a Kőgazdag fiatalok szereplője, aki habár fiatal, nem lehet átverni.

Ha beülünk egy étterembe, az nálunk úgy működik, hogy egyszer én hívom meg a társaságot, aztán legközelebb más a soros. Jó emberismerő vagyok, kiszúrom, ha valaki folyton csak meghívatja magát. Nem fogok mindig én fizetni helyette. Ki vagyok én, az apja?" – zárta.

Fotó: Polyák Attila - Origo
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről