Ezek voltak a Dancing with the Stars táncosainak legdurvább botrányai

Számtalan próbatétel erősítette Köcse György és menyasszonya kapcsolatát Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
A Dancing with the Stars negyedik évada ugyanolyan sikeres, mint az elmúlt években. Nemcsak az ismert emberek, de a velük parkettre lépő profi táncosok körül is zajlik az élet. Az első évadban feltűnt egy pár a képernyőn, akik nagyon szépen mutattak egymás mellett, a nézők együtt örültek Stana Alexandrával, amikor Köcse György megkérte a kezét, de a házasság csúnya véget ért. Összeszedtük a TV2 profi táncosainak legdurvább botrányait.  
Vágólapra másolva!

Köcse György és Stana Alexandra

Igazi álompárnak tűnt Köcse György és Stana Alexandra. A táncosok tizenkét együtt töltött év után házasodtak össze, a frigy azonban nem tartott sokáig.

Forrás: Köcse György, Instagram

Alig öt hónappal azután, hogy kimondták a boldogító igent, kiderült, válnak. Stana Alexandra azt mondta egy interjúban, nem egy harmadik fél miatt ment tönkre a kapcsolatuk.

Amikor az ember nem tér ki az okokra, akkor mindenki szeretne belekapaszkodni valamibe, bűnbakot keresnek, hibáztatják az egyik, másik felet. Semmi ilyesmiről nem volt szó, nem avatkozott bele a kapcsolatunkba egy harmadik fél, egyszerűen nézetbeli különbségek alakultak ki, amiket nem tudtunk megoldani. Esetenként beszélünk, de mindkettőnknek arra van szüksége, hogy magunkba szálljunk és egyedül éljük meg ezt a pillanatot."

Forrás: Instagram/itsme_st_alex

Köcse György azonban azt állította, Stana Alexandra közvetlenül az esküvőjük előtt is megcsalta.

Bár állításuk szerint csóknál több nem történt közöttük, de számomra már az is megcsalás. Szandi egyébként azzal védekezett, hogy a karrierje miatt muszáj volt jó kapcsolatot ápolnia vele."

A táncos bevallotta, valóban egy külföldi munkalehetőség tett pontot a házassága végére, de nem úgy, ahogy azt egykori felesége állította. Eredetileg közösen mentek volna arra a karibi hajós munkára, amire - Stana Alexandra javaslatára - végül Szőke Zsuzsival utazott ki.

Nem ez volt az egyetlen botránya a táncosnőnek, miatta vált el ugyanis Meggyes Dávid és Horváth Gréta. Egy éves ismeretségük napján első közös képüket osztotta meg követőivel az egykori focista, amihez a következőket írta.

"Egy tök ártatlan képpel indult napra pontosan egy éve... Itt találkoztunk szemtől szemben először! Isten az atyánk, semmi, de semmi hátsó szándék nem volt bennünk, csak egy kellemes szimpátia, ami tartott kb. 4 és fél percig, ugyanis az Exatlonos haverok meg a csinos ruhák, úgy néz ki, nagyobb benyomást tettek. Ki gondolta volna, hogy egy évvel később egymás mellett fekszünk és kelünk!? De nem bánom...sőt! Csoda vagy" - állt a bejegyzésben, a páros pedig az azóta kapott sok támadás ellenére is kitart egymás mellett.

A cikk folytatásáért lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről