Ilyen botrány még nem volt az Ázsia Expressz történetében

Ázsia Expressz 2023 alekosz
Vágólapra másolva!
Ez a negyedik évad, ilyen ellenszenvvel egyetlen páros sem találkozott még - persze Alekosz tesz érte, hogy ne legyen népszerű a többiek körében. Ha valaki medált nyer, nem tapsolja meg, nem akarja megjegyezni a riválisok nevét és teljesen érzéketlen, ha valaki épp rosszul van a versenytársak közül. 
Vágólapra másolva!

"Amikor Brúnóéknál arról volt szó, hogy nehezítést osztanak ki, akkor egyből ránk néztek. Én már tudtam, hogy jön a szívatás" - mondta Varsányi Réka. Alekosz szerint is őket akarják hazaküldeni a többiek: "Milyen érdekes, ha a játék során felmerül, hogy valakit akadályozni kell, mindig mindenkinek mi jutunk eszébe. Elég beszédes dolog különben ez, ugye?

Összehaverkodott az egész banda, csak mi vagyunk kívülállók, mert itt mindenki mindenkinek a barátja" - elmélkedett két adással korábban Alekosz, az Ázsia Expressz egyik idei szereplője.

Alekoszéknajk van bajuk, de maguknak is köszönhetik Forrás: TV2

Az, hogy mindenki jóban van másokkal, ők meg kívülállók, sok kommentelő szerint Alekosz csak magának köszönheti: nem képes arra, hogy megjegyezze Vágne Fanni nevét, majd amikor a lány az október 12-i adásban rosszul lett, összegörnyedve szenvedett, öklendezett a mexikói utcán, teljes érzéketlenséggel reagált. Utána gondosan összeveszett még a Kucsera Gábor, Tóth Dávid alkotta párossal is, úgyhogy gyakorlatilag minden rivális utálja őt.

Sok tévéző elítéli

"Hogy lehet ilyen undorító ember ez az Alekosz???? Mi a francot képzel? Első naptól kezdve az a viselkedés. Férfiasság nulla. De a legnagyobb gond a tiszteletlenség, semmit nem hajlandó csinálni. Senkit nem hallgatott meg a vacsoránál se. De ha ő ott van akkor mindenki őt figyelje, hallgassa!" - írta egy kommentelő.

"Ha nem tetszik, ne nézd. Sok ilyen ember van. Mások meg az emberek háta mögött mondják ki azt, amit ő kimond. Magát adja, mindenkinek azt kene. Persze nem azt mondom, hogy sok esetben nem sok vagy tiszteletlen" - védte meg egy rajongója.

"Remélem, kiesnek, utánuk meg Völgyiék, egyikért se kár. Rékát sajnálom kicsit ekkora s.ggfejjel összeállni... de végül is nem tartottak pisztolyt a fejéhez" - jegyezte meg egy néző.

A videókért lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről