Sokkolta szüleit a Jóbarátok-sztár, Matthew Perry halála - képek a helyszínről

Matthew Perry élete képekben, galéria, 2023
NEW YORK, NY - APRIL 26: Matthew Perry attends "The Circle" Premiere at the BMCC Tribeca PAC on April 26, 2017 in New York City. Theo Wargo/Getty Images for Tribeca Film Festival/AFP (Photo by Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A jakuzziba fulladt a színész, apja és anyja hamar a háznál volt.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, ötvennégy éves korában meghalt Matthew Perry, aki az 1990-es években a Jóbarátok című tévésorozattal, Chandler Bing szerepében vált híressé. Filmekben is játszott, de a Jóbarátok 234 része tette igazán népszerűvé - de a sikert nehezen dolgozta fel, mint nyilatkozta, három évad teljesen kiesett neki, sok forgatásról, jelenetről semmi emléke nincs a kábítószer miatt.

A színész hat napja még a jakuzziból posztolt (a képet itt tudja megnézni), és pont ott találták meg a holttestét. Ez a háza és a medence, jakuzzi felülnézetből:

Matthew Perry apja, a 82 éves John Bennett Perry is a helyszínre sietett, akárcsak az édesanya, Suzanne Perry, férje Keith Morrison társaságában. Fotókat itt talál róluk.

A Jóbarátok sztárja egy hete posztolt közös fotót a szintén színész apjával, meghitten poharaztak, nem tűnt úgy, mint akit súlyos gondok kínoznak:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről