A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Elkezdődött Tápai Szabina és Kucsera Gábor válópere

Tápai Szabina és Kucsera Gábor
Tápai Szabina és Kucsera Gábor
Vágólapra másolva!
Hivatalosan is beadta a válópert Tápai Szabina és Kucsera Gábor. Bár sokáig reménykedett a környezetük abban, hogy kibékülnek, de erre már semmi esély. A házaspár igyekszik békésen intézni a dolgot, viszont lehet köztük nézeteltérés a bíróságon, ami miatt el is húzódhat a válásuk.
Vágólapra másolva!

Tíz év után döntött a válás mellett Tápai Szabina és Kucsera Gábor, mivel az egykori kajakozó hűtlen volt feleségéhez. Mára csillapodtak a kedélyek és három közös gyerekük miatt igyekeznek egy békés kapcsolatot fenntartani, lehet a békének majd épp a válóperük vet véget, amikor a vagyonmegosztás kérdésére kerül sor.

Szent a béke és Szabinán is azt látom, hogy kiegyensúlyozott" - mondta Tápai Andrea, Tápai Szabina húga a testvéréről.

A válófélben lévő házaspár hivatalosan még nem vált el, de az összes szükséges dokumentumot benyújtották a bíróságra, így hamarosan elkezdődhet a hivatalos bontóper. A három gyerek felügyeletén túl meg kell egyezzenek közös cégük, és versegyházi otthonuk kérdésében is, amit nehezít, hogy az ingatlant hitel is terheli.

Azt gondolom, ebben nem lesz közöttük probléma, jó kapcsolatot ápolnak és mind a ketten a gyermekeiket helyezik előtérbe" - mondta sejtelmesen a Blikknek a pár egyik közös ismerőse, aki szintén úgy gondolja, hogy elhúzódhat a válóper az anyagi kérdések miatt.

Hamarosan hivatalosan is elkezdődhet Kucsera Gábor és Tápai Szabina válópere Forrás: Tápai Szabina/Facebook

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!