Tóth Gabi döbbenetes dolgokat mondott el Krausz Gáborról

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
A Tények Plusznak adott interjút az énekesnő.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hónapokban cikkek százai születtek Tóth Gabi és Krausz Gábor megromlott házasságáról, a Sztárban sztár leszek! zsűritagja pedig úgy döntött, most a Tények Plusznak beszél arról, mit élt át: "A kudarcot nehéz volt megélni, mert egy szerető családból jövök, ahol egyben van mindenki... De hiszem azt, és kiállok azért, ha valaki nem boldog, lépjen tovább, mert egy életünk van, és jár az embereknek a boldogság."

Tóth Gabi YouTube

A TV2-nek elmondta, hogy sokkal jobb most a viszonyunk Krausz Gáborral, mintha együtt maradtak volna. "Olyan mérhetetlen hazugságáradat jött... mindenki megszólalt a magánéletemmel kapcsolatban, pedig senki nem tudta, mi történt. Sok dolgot tényszerűen írtak le, de semmi köze nem volt a valósághoz" - mondta.

Mindent megbeszéltek

Az elmúlt hónapokban sokszor feltette magának a kérdést, hogy "hol van ő ebben az egészben?", gondolkodott, hogy megvédje-e magát, és nem értette a sok indulatot, mert úgy érezte, nem alázott meg senkit. "Tisztességesen megbeszéltünk mindent, és együtt neveljük a kislányunkat... Nálam van a Hanni, és minden héten megy az édesapjához" - tette hozzá.

"Amikor elkezdett fáradni a kapcsolat, sokkal kevesebbet posztoltunk. De mindenhez két ember kell... Mi pedig mindent megtettünk, hogy ez a házasság működjön" - magyarázta. Neki most az a fontos, ha a lányuk nagy lesz, akkor is érezze a szeretetüket, ha a szülei nincsenek együtt. "Örökké összeköt minket a gyerek. Ő pedig egy összetartó családban van, akkor is, ha a szülei külön vannak" - jegyezte meg Tóth Gabi.

Az Átkozott nyár c. dal televíziós premierjét most vasárnap, a Sztárban Sztár leszek 6. élő show-jában láthatják a nézők. Gabi a műsor extra produkciójaként énekli el a dalt, amiben egy nagy dobásra is készül, ugyanis a produkcióban ő maga is táncolni fog.

Itt a Tények Plusz videója:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről