Gyanúsan viselkedik Dudás Miki és Szigligeti Ivett

Dudás Miklós és Szigligeti Ivett
Vágólapra másolva!
Még szeptemberben erősítette meg Dudás Miki és felesége, Szigligeti Ivett, hogy kilenc év után elválnak egymástól, annak ellenére, hogy két kicsi gyereket nevelnek együtt. Már régóta sejteni lehetett, hogy problémáik vannak, de ők mindig tagadták ezeket a pletykákat. Már egy ideje külön élnek, most mégis különös bejegyzések jelentek meg a közösségi oldalaikon.
Vágólapra másolva!

Dudás Miki világbajnok kajakozó és Szigligeti Ivett nemrég még biztosan állították, hogy házasságukat nem lehet megmenteni, ezért elválnak annak ellenére is, hogy két gyerekük született, és első saját otthonukba is csak nemrég költöztek be. A híresztelések szerint Szigligeti Ivett hagyta el a közös otthont és szüleihez költözött a gyerekekkel.

A váláshoz valószínűleg megcsalás vezetett, hiszen a házaspár korábban elárulta, már történt félrelépés a házasságuk során. Szigligeti akkor továbblépett, de sosem tudta megbocsátani férjének a hűtlenségét. Állítólag már többször is szakítottak a kilenc év alatt, volt, hogy rövidebb ideig külön is éltek, de most nem haladtak a békülés felé, legalábbis ezidáig.

Most gyanús posztok jelentek meg Szigligeti Ivett és Dudás Miki közösségi oldalain is, melyek arról árulkodnak, hogy egy helyen tartózkodnak, mégpedig egy balatoni szállodában. Közös fotót ugyan nem mutattak, de a helyszín alapján sejteni lehetet, hogy közösen utaztak el egy családi kikapcsolódásra.

Továbbra sem vagyunk együtt, de nagyon jó a kapcsolatunk, közösen neveljük a gyerekeket, és úgy gondoltuk, családként lejövünk néhány napra a Balatonhoz" - fogalmazott a Blikknek Dudás Miki, aki talán csak azért nem árulta el, hogy dolgoznak a házasságukon, mert nem szeretné elkiabálni még a dolgot.

Dudás Miki és Szigligeti Ivett lehet mégis kibékülnek Forrás: RTL Klub

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről