A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

PSG Ogli is megszólalt a Kőgazdag fiatalok sztárjának börtönbe vonulásáról

PSG Ogli és Papaszita, Kőgazdag fiatalok
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, újabb körözést adtak ki a Kőgazdag fiatalok sztárjának, PSG Oglinak a testőre, Hopka László, azaz Papaszita ellen, ezúttal kapcsolati erőszak elkövetése miatt. Korábban már sikkasztás miatt elfogatóparancsot adtak ki ellene még októberben. PSG Ogli, a Kőgazdag fiatalok sztárja kiáll a férfi mellett, aki szerinte ártatlan.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a Kőgazdag fiatalokban, PSG Ogli testőreként megismert férfiről kiderült, hogy önként jelentkezett a rendőrségen, és le fogja tölteni a börtönbüntetését. Ezt PSG Oglival együtt tudatták egy videóban szerda este, de az influenszer most újra megszólalt a barátjáról.

Forrás: Instagram/Papaszita

"Szó nem volt olyanról, hogy egy lánnyal csúnyán beszélt vagy hasonlók. Tiszteli a nőket. Egyáltalán nem is értem ezt az egészet. Sokat gondolkodtam rajta, de nem tudok dűlőre jutni, hogy mi lehet az igazság. Azt, hogy ő bántalmazott egy nőt, azt én nem tudom elképzelni" - mondta a Kőgazdag Fiatalok korábbi szereplője. Sőt, azt is elárulta, hogy neki minimum egy videófelvétel kéne ahhoz, hogy valóban elhiggye a vádakat.

– tette hozzá.

A Ripost szerint rögtön kiemelte, hogy természetesen, ha Papaszíta kijön a börtönből továbbra is állást kap a testőreként.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!