A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Viselkedése miatt magyarázkodik a Farm VIP egyik legmegosztóbb játékosa

Farm VIP
Vágólapra másolva!
A TV2 tanyasi valóságshow-jában a piros csapat nyerte a termelési versenyt az első héten, így a sárgáknak kellett farmgyűlésre menni. Bíró Ica számára gyorsan véget ért a verseny, neki Ripli Zsuzsival volt a legnagyobb konfliktusa, de másoknak sem tetszik, hogy a színésznő mindenáron át akarja venni az irányítást, elmondásuk szerint állandóan "parancsolgat" és osztja a feladatokat a többieknek.
Vágólapra másolva!

Ripli Zsuzsit nem sokan kedvelik a csapatból, és a nézők egy részének sem szimpatikus a viselkedése a Farm VIP-ben. Hétfőn elkezdődött az újabb termelési ciklus a TV2 realityjében, előtte az Instagram-oldalán magyarázkodott a nem túl népszerű szereplő.

Forrás: TV2

"Sok minden történt az első termelési ciklus alatt a sárga csapatnál. Leírni is nehéz lenne. Bezárult a valós világ, amikor beköltöztünk a Farm VIP-be, és ezzel egyetemben kinyílt egy másik világ. Hasonlít a valóságra, de ez egy kreált valóság. A ház, az eszközök, a körülmények kreáltak, de mi igazak vagyunk. Döntések sorozata, vállald azt, aki vagy. Szívből játszol vagy agyból?

Beszélj vagy hallgass? Kiállsz magadért, vagy hátra lépsz kettőt. Holnaptól egy új termelési ciklus kezdődik. Új feladat, új helyzetek!" - írta az oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!