Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Kiderült, kivel tölti a karácsonyt a milliárdos Jákob Zoltán

Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
Hosszú hetek ismerkedése és egy sor randevú után sikerült párt választania Jákob Zoltánnak, aki még az utolsó pillanatban is segítséget kért a döntéshez, ugyanis nehezen tudott választani a versenyben maradt Nati és Betti közt. Végül Hajnal Bettinára esett a választása, de a kapcsolat meglehetősen rövidre sikerült, már nincsenek is együtt. A milliárdos így pár nélkül tölti a karácsonyt, a volt feleségénél ünnepel majd.
Vágólapra másolva!

A Nagy Őben is megjelent Jákob Zoltán volt felesége, Kati, és az ő jelenlegi párja, Balázs, ketten is segítettek Jákobnak a hölgyek közül választani. A milliárdos a TV2 műsorában elmondta, hogy a mai napig jó viszonyt ápol két kamasz lánya édesanyjával, és Balázs is a barátja lett. Jákob a minap elárulta: a szentestét is együtt töltik majd, utána pedig közösen elutaznak.

Nagyon kedvelem a leendő menyem, ő szintén nálam dolgozik, innen az ismeretség. Ügyes, szorgalmas lány és nagyon jó a természete" - mesélte a Blikknek Jákob Zoltán.

Forrás: Jákob Zoltán/Instagram

Az üzletember arról is beszélt, közösen megegyeztek, hogy idén nem viszik túlzásba az ajándékozást, mindenki csak szerény meglepetéssel készülnek. Karácsony után a társaság a Maldív-szigetekre repül, az új évet is ott ünneplik majd.

– mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről