Az ismerősök beszélnek: Stana Alexandra már biztosan nem fogadja vissza Meggyes Dávidot

Stana Alexandra és Meggyes Dávid
Vágólapra másolva!
Hiába lett vége a TV2 show-jának, az énekes és akkori táncpartnere azóta is feltűnően sok időt tölt együtt. Sokak szerint Marics Peti miatt szakíthatott Stana Alexandra és Meggyes Dávid, de egyelőre nagy a titkolózás.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, végleges Stana Alexandra és Meggyes Dávid szakítása. Bár az üzletember próbálta visszaszerezni szerelmét, a Blikk információi szerint a táncosnő már nem akarja folytatni a kapcsolatukat, szeretne új életet kezdeni. Ebben pedig sokat segít neki Marics Peti, akivel a Dancing with the Stars vége óta is feltűnően sok időt töltenek együtt.

Mint írtuk, közel két év után megromlott a sztárpár kapcsolata, és Alexandra el is költözött a közös albérletből édesanyjához. Meggyes Dávid próbálta helyrehozni a kapcsolatot, de úgy tűnik, minden erőfeszítése hiábavaló volt, Alexandra ugyanis már nem akar békülni. Hogy végleges a szakítás, azt jól bizonyítja, hogy a korábbi közös fotóikat mind a ketten letörölték közösségi-oldalaikról, csupán a nemrég véget ért Párharc című műsor miatt készült két képüket hagyták fent.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid a Párharcban szerepeltek együtt legutóbb tv2

Dávid már a Dancing with the Stars döntőjére is úgy érkezett, hogy nem voltak egy pár, ám szerették volna elkerülni a találgatásokat, ezért jelent meg a nézőtéren. Szandi most magára koncentrál, és igyekszik minél több időt a családjával és a mindazokkal tölteni, akik igazán közel álnak hozzá" – mesélte Stana egyik ismerőse a lapnak.

Közéjük tartozik Marics Peti is, akivel a TV2 táncos show-ja után is tartják a kapcsolatot, és feltűnően sok időt töltenek együtt. A ValMar tagjának 24 órán át elérhető Instagram-történetéből például kiderült, hogy csütörtök este is együtt vacsoráztak Holdampf Lindánál, nem csoda, hogy kapcsolatukról elindultak a pletykák.

Marics Peti és Stana Alexandra remekül szerepeltek együtt Fotó: Csudai Sándor - Origo

– jelentette ki a műsor egyik stábtagja.

Tény, hogy egyre több jel utal arra, hogy Alexandra új fejezetet akar nyitni az életében. Ennek egyi jele, hogy 36 millió forintért meghirdette XVIII. kerületi lakását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!