Súlyos betegségéről beszélt a TV2 sztárja

Farm VIP negyedik évadának sajtónapja, TV2, Gléda Vendéglő Buda, 2023.11.07., Paprika Dorina
Paprika Dorina
Vágólapra másolva!
A Farm VIP-ben is látott Paprika Dorina komoly betegsége miatt fogyott 42 kilót, amiről részletesen is beszélt egy friss interjúban.
Vágólapra másolva!

A Farm VIP-ből frissen kiesett Paprika Dorina 42 kilót fogyott betegség miatt, amiről most a Ripostnak beszélt.

"Nem volt semmi tünetem, talán csak annyit tapasztaltam, hogy egyre pattanásosabb a bőröm, illetve még az is feltűnt, miután eszem valamit, kívánom az édeset. Ezért döntöttem úgy tavaly, hogy elmegyek egy nőgyógyászati szűrővizsgálatra, megnézetem, mi lehet ezeknek az oka.

ezért az orvosom további vizsgálatokat rendelt el, illetve elküldött egy belgyógyászhoz is, ahol megnézték a cukromat. Ezt követően megjártam az endokrinológust, az eredmények lesújtóak voltak, mert kiderült, hogy még inzulinrezisztenciám van, ami már majdnem betudható cukorbetegségnek is" – magyarázta.

Paprika Dorina Fotó: Polyák Attila - Origo

"Úgy gondoltam, ezekkel együtt lehet élni, aztán beismertem, hogy nincs ez így rendben. Utáltam, belülről ostromoltam magam, hogyan jutottam el idáig 17 évesen, majd

Szakember segítségét kértem, március óta pedig komoly étrendet követek. Szigorú szabályokat kell betartanom, nagyon ritkán, talán havonta egyszer engedek meg magamnak egy-egy csaló napot. Korábban a mennyiséggel volt problémám, ma már ebben is az előírtakat követem, talán ennek a változtatása segített a legtöbbet. Mára 42-45 kilótól sikerült megszabadulnom, attól függ, hogy mennyi víz van rajtam" – tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről