Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Külföldi sztárok, akiknél december elején már karácsony van

Mariah Carey, karácsony
Vágólapra másolva!
Sokaknál már december elején, netán még hamarabb karácsonyi hangulat uralkodik, a sztárok pedig ezzel kapcsolatban sem spórolnak a posztolással: többen megmutatták már az Instagramon is, hogy idén milyen náluk a karácsonyi dekoráció. Lássunk pár bejegyzést!
Vágólapra másolva!

Már sok magyar sztárnál is ünnepi a hangulat, de természetesen a külföldiek sem maradnak el tőlük, többen posztoltak már a karácsonyi készülődésről az Instagramon.

Mariah Carey dala, az All I Want For Christmas Is You nélkül nincs is karácsony, az énekesnő nevére rákeresve jelenleg hópelyhek hullanak a Google felületén is. Nem meglepő tehát, hogy Carey már októberben elkezdett a karácsonnyal foglalkozni, november közepén pedig el is indult hagyományos ünnepi turnéja.

Mariah Carey karácsonyi posztjánál az első komment: "Mariah... OKTÓBER van" Forrás: Instagram/Mariah Carey

Mariah Carey persze nincs egyedül, hasonlóan híres kolléganője, Jennifer Lopez is már november közepén ünnepi hangulatba került, pizsamában ült a fa mellé:

A saját bevallása szerint Katy Perry is imádja a karácsonyt (de eddig csak a saját termékeit reklámozta ennek kapcsán), miközben Taylor Swift például szívesen készít hógömböket, de még az ő karácsonyi posztjai is váratnak magukra. Többek között Emily Ratajkowskinál azonban áll már a fa – ami a modellnek csak újabb okot adott rá, hogy a melleit mutogassa.

Természetesen nem maradhatott ki a nagy karácsonyi versenyből a Kardashian-Jenner klán sem, Kim Kardashian november végén mutatta meg egy Instagram-sztoriban, hogy az alkalmazottai ezúttal sem aprózták el a ház körüli dekorációt.

A karácsonyi dekoráció Kim Kardashiannél Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Khloé Kardashian gyerekei közben így várják a karácsonyt, több ugyanolyan fával a hátuk mögött:

Egy másik családi képen még Mariah Carey is feltűnik, a háttérben pedig ott is megfigyelhető a karácsonyi díszítés – noha a fotó november 19-én készült.

Khloé Kardashian barátnője, az egyébként a Vanderpump Rulesban látható Stassi Schroeder szintén novemberben, sőt a hónap elején mutatta meg, hogy a kislánya miként segít a karácsonyfa feldíszítésében:

Forrás: Instagram/Stassi Schroeder

Lapozzon, a következő oldalon újabb sztárok újabb posztjaival folytatjuk!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről