A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kulcsár Edina második esküvője ugyanolyan volt, mint az első

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Kulcsár Edina feleségül ment G.w.M-hez. A szépségkirálynő ismét terhesen mondta ki az igent.
Vágólapra másolva!

Február 25-én a rapper számolt be arról egy esküvői kép mellett, hogy összeházasodott a nemrég miatta elvált Kulcsár Edinával. A titkos esküvőről egyelőre egyetlen képet tettek publikussá, a Bors szerint pedig a modell maradt a jól bevált receptnél a ceremóniát illetően.

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

A hírek szerint a nagy napra a 9. kerületi polgármesteri hivatalban került sor alig néhány rokon és barát társaságában. A korábbi kapcsolataikból született gyermekeik nem voltak jelen, sőt állítólag Kulcsár Edina részéről csak az édesanyja és a dédije volt ott a násznépben. A házaspár majd tervez egy nagyobb lagzit is, amint a kislányuk már elég nagy lesz ahhoz, hogy egy ilyen esemény beleférjen az életükbe.

2018-ban Kulcsár Edina ugyanilyen körülmények között kötötte össze az életét első férjével, Csutival.

A modell akkor is a terhessége utolsó heteiben járt, ezért nem tudtak igazi nagy esküvőt tartani, így egy házasságkötő teremben mondták ki az igent. A rokonság akkor is korlátolt számban volt jelen. Szabóék akkoriban azt mondták, hogy majd később megünneplik az egybekelésüket egy nagy bulival is, csak megvárják, míg a kisfiuk, Medox nagyobb lesz.

- mesélte anno Edina az egyik magazinnak.

Aztán a szépségkirálynő ismét teherbe esett, így a kislányuk miatt csúszott a lakodalom, amit végül meg se tartottak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!