A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egyetlen ütéstől elvérezhet a magyar zenész

Farkas Roland, Punnany Massif
Vágólapra másolva!
Hírt adott magáról Farkas Roland, miután kiengedték a kórházból – ahová trombózissal került be, az utolsó pillanatban mentették meg az életét.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, egy hosszú repülőút után trombózissal került kórházba a Punnany Massif alapító tagja, a Wolfie-ként is ismert Farkas Roland. Gyors beavatkozás kellett, hogy megmentsék az életét, de már otthonában gyógyul, onnan üzent a közösségi oldalán:

"Szeretnék megnyugtatni mindenkit (de elsősorban magamat), hogy itthon vagyok, élek, de az utazásom vége egy új trip kezdete. Bár rám akart törni a kaszás, de a biztonsági nyílászárók egyelőre nem engedték" – írta.

Farkas Roland Forrás: Facebook/Farkas Roland

"Az eredmény egy 10 centis vérrög a lábamban, tüdőembóliával megspékelve. Fél évig minimum véralvadásgátlón fogok élni, ami azt jelenti, hogy nulla alkohol, vagy ha valaha bárkit annyira megbántottam, hogy megütne, inkább verseljük le, különben elvérezhetek. Kompressziós harisnya (koncerteken is), és sajna a kedvenc szórakozásomat, a szaunát és a gyógyfürdőket is el kell engednem" – árulta el a gyógyulási folyamatról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!