A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Így kedveskedett Rubint Réka több száz nőtársának

Rubint Réka
Vágólapra másolva!
A megújulás jegyében mozgatott meg több száz lelkes edzésre vágyó nőt Rubint Réka, aki szerint nagyon fontos a rendszeres testmozgás és az egészséges életmód, amihez hozzátartozik a környezettudatosság és a fenntarthatóság témája is, hiszen az egészséges környezet is hozzátartozik a megfelelő életminőséghez.
Vágólapra másolva!

Rubint Réka szerint az egészséges életmód egy tág témakör, melyet nem lehet csak tisztán a rendszeres testmozgásra és a táplálkozásra szorítani.

Azt is jó látni, hogy már nem csak trendszerűen törődünk az egészségünkkel, például már nem csak télen figyelünk oda a vitaminfogyasztásra, hanem egész évben. Mint tudjuk, az egészséges életmód egyik alappillére a mozgás mellett az egészséges táplálkozás" - kezdte Rubint Réka, aki a megújult magyar márka, a Nutriversum nagykövete.

Az eseményen résztvevők megismerhették a márka új termékeit is, melyeket ízében és összetételében is továbbfejlesztett a gyártó.

A világban tapasztalható fenntarthatósági trendeknek is próbáltunk megfelelni, ezért megújult csomagolásainknál igyekeztünk a piacon elérhető legzöldebb megoldásokat választani. Például azzal, hogy vitaminjaink a megszokott vitaminos dobozokból átkerültek kicsi visszazárható és 100%-ban újrahasznosítható tasakokba, éves szinten körülbelül 2 tonnával kevesebb műanyaghulladéktól óvjuk meg a Földünket" - írja a Tények.hu, akinek Fetter Ármin a Nutriversum marketing vezetője elmondta, hogy célukként tűzték ki a termékek forgakörnyezettudatos forgalmazását.

A Nutriversum sikerét bizonyítja, hogy lett 2022 leginnovatívabb táplálékkiegészítő márkája a Just Clear díjátadón és fogyasztói elégedettségük 99,6%.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!