A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Schobert Lara elárulta, mit csinált valójában Hollandiában

Schobert Lara
Vágólapra másolva!
Schobert Norbert és Rubint Réka legidősebb gyereke és egyetlen lánya, Lara nem igazán beszélt eddig arról az időszakról, amikor volt párja miatt elhagyta az országot és elköltözött szüleitől is. Most elárulta, hogy tavaly Hollandiában élt hosszabb deig és azt is elmondta, hogy mit csinált az ott-tartózkodása idején. 
Vágólapra másolva!

Schobert Lara saját bevallása szerint nagyon élvezte a kinn töltött időt és azt is, hogy ő maga vezethetett egy háztartást. Az önállóság már nagyon hiányzik neki, ezért minél előbb szeretne külön költözni a szüleitől.

Ezt a részét annyira élveztem, hogy ha mindez nem külföldön történik, valószínűleg a szakítás után nem a régi gyerekszobámba költözöm, hanem maradok az új lakásban. Ugyanakkor jólesik, hogy annak ellenére, hogy anyukámék nagyon féltettek, iszonyú büszkék rám, hogy képes voltam helytállni, és ezt el is mondják. A szeretetük, a biztatásuk nagyon sokat jelent" - mesélte Lara, aki főzni is egyedül tanult meg, míg Hollandiában élt.

A fiatal lány jelenleg aerobikedzőnek tanul, és az is szóba került, hogy később kiveszi a részét a családi vállalkozásból is, amint befejezte a tanulmányait.

"Ma egy cél hajt, és ez mindennél nagyobb motiváló erő: minél hamarabb elvégzem az iskolát és önálló órákat tartok, annál hamarabb új életet kezdhetek. A következő cél, hogy elköltözzek a szüleimtől" - idézi a Blikk Schobert Larát, aki valószínűleg ősztől már önálló órákat is tarthat, így hamarosan édesanyja nyomdokaiba léphet.

Schobert Lara Forrás: Schobert Lara
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!