Furcsa dolgokat állít Sylvester Stallone Arnold Schwarzeneggerről

Horizontal
US actor Sylvester Stallone (L) and Austrian-born US actor Arnold Schwarzenegger pose during a photocall for the film "The Expendables 3" at the 67th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France, on May 18, 2014. AFP PHOTO / LOIC VENANCE (Photo by LOIC VENANCE / AFP)
Vágólapra másolva!
A '80-as években még utálták egymást.
Vágólapra másolva!

Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger a nyolcvanas-kilencvenes évek nagy akciósztárjai voltak, eleinte nem is kedvelték egymást. Egy friss interjúban előbbi bevallotta, hogy ma már úgy látja, hogy az egykori osztrák testépítő lekörözte őt az akcifilmek terén, azzal együtt, hogy keveset szólt. "A párbeszédre nem volt szükség. (...) Egyszerűen mindenre tudta a választ. Neki volt teste. Megvolt az ereje. Ez volt a karaktere" - mondta volt riválisáról.

Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger Forrás: AFP/Loic Venance

Stallone szerint Schwarzenegger lenyűgöző fizikuma miatt "bírta a strapát", nem is nagyon sérült meg, miközben több akciószínész kötött ki kórházban. "Nekem állandóan szétrúgták a s.ggem, míg Arnoldnak sosem fájt semmi különösebben" - mondta. Viccelődve hozzátette, hogy ha volt riválisa elment harcolni egy sárkánnyal, csak egy sebtapasszal tért vissza.

Egymást motiválták

"Stallone nélkül talán nem lettem volna annyira motivált a 80-as években, hogy olyan filmeket csináljak, amilyeneket csináltam, és olyan keményen dolgozzak, mint ahogyan tettem. Versengő ember vagyok" - mondta Schwarzenegger.

"Emlékszem, hogy Sly Stallone nagyon tisztelt engem és a filmjeimet, és én is tiszteltem az alakításait, a tehetségét és a filmjeit... De ő csak az ellenséget látta bennem, én pedig őt láttam ellenségnek, és meg kellett szabadulnom tőle, neki pedig meg kellett szabadulnia tőlem... és ennyi volt. Aztán a '90-es években összejöttünk, és azt mondtuk, hogy ez butaság, dolgozzunk együtt, és nagyon jó barátok lettünk" - tette hozzá.