Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Így fogyott húsz kilót Völgyi Zsuzsi

Farm VIP, TV2, Farm VIP Sajtóesemény, Nagy Fa-Tál Étterem, 2022.11.08.
Völgyi Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Az énekesnő talán boldogabb, mint valaha. Korábban már írtunk róla, remek párost alkotnak a nála húsz évvel fiatalabb párjával, Kökény Tamással. Völgyi Zsuzsira rá sem ismerni, húsz kilótól szabadult meg. Most elárulta, mi ez a jól bevált recept.
Vágólapra másolva!

A Romantic egykori énekesnője nemrég azzal került a hírekbe, hogy egy nála húsz évvel fiatalabb férfival, Kökény Tamással van együtt.

Lesznek még közös fotók, de nem akarunk együtt szerepelni, avagy nyilatkozni a magánéletünkről. Szeretnénk ezt a csodát magunknak megőrizni. Legyen annyi elég, hogy nagyon szeretjük egymást, nagy a boldogság" – írta akkor az énekesnő közösségi oldalán, aki a szerelemnek és egy csodaszernek köszönhetően húsz kilótól szabadult meg. Fogyásában rengeteget segített neki egy zsírbontó és anyagcsere-fokozó gyógynövény-komplex.

Mert egy túlsúlyos ember azért ellustul, nincs kedve edzeni menni, ezért szerettem volna valami olyat, ami blokkolja egy kicsit az éhségérzetemet, avagy egy kicsit megkönnyíti az emésztést... A keserű narancs mintha leblokkolná az agyban azt a jelentős éhségérzetet, mindemellett nagyon jótékony hatású gyógynövény is, mert óriási zsírégető hatással bír, továbbá a teltségérzetet is biztosítja" – avatta be titkaiba az énekesnő a Tények Plusz nézőit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről