Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Megszólalt a visszatéréséről Szabó Zsófi

Házasság első látásra, sajtóvetítés, TV2, műsor, 2024. február 19, Cinema City VIP – Mammut
Fotó: Házasság első látásra, sajtóvetítés, TV2, műsor, 2024. február 19, Cinema City VIP – Mammut
Vágólapra másolva!
A TV2-n vált ismertté Szabó Zsófi, aki a Jóban Rosszban című sorozatban kezdte karrierjét. Hosszú évek után visszatér a csatornához, ráadásul a TV2 Klub nagyköveteként. Több műsorban is feltűnik majd, most elárulta, milyen tervei vannak a jövőre nézve.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Szabó Zsófi visszatér a TV2-höz, melyet ő maga hazatérésként emleget, hiszen hosszú éveken át játszotta Betty Tanakis szerepét a Jóban Rosszban című sorozatban. Szabó Zsófival először a Mokkában találkozhatnak a tévénézők, de ettől egyáltalán nem tart, hiszen elmondása szerint rutinos koránkelő. Viszont további kihívásokkal is szembe kell néznie a TV2 Klub nagyköveteként, mely a TV2 csoport hamarosan induló, nőknek szóló új csatornája.

Elsősorban főállású anyukának tartom magam, ez tölti ki a mindennapjaimat, de rengeteg tervem van az idei évre, sokat fognak még látni a nézők.

Most tényleg úgy érzem, mintha hazatértem volna egy hosszú útról, hiszen a TV2-n ismert meg engem az ország. Az újévi fogadalmakban nem hiszek, sokkal inkább abban, hogy magabiztosnak és tudatosnak kell lenni. Tele vagyok tervekkel" - mondta a Borsnak Szabó Zsófi.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről