Botrány: durván megalázta feleségét a TV2 sztárja - videó

Kabai András, Dávid Petra, Házasság első látásra
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra szereplője, András többször is durván, milliók előtt alázta meg a feleségét. A súlyos következményekről a közösségi oldalán saját maga számolt be.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Petra és András nemrég kötötték össze az életüket, azonban a férfi az oltár előtt nagyon meglepődött az ara külsején, nem volt elégedett vele, aminek hangot is adott.

Elsőre nem voltam jó véleménnyel a külsejét illetően.

A nagyon sötét hajú lányokkal nem jó tapasztalatom van ismerkedés és párkapcsolat terén. Első pillantásra ez villant be" - mesélte a férfi, aki bevallotta, hogy jobban örült volna egy szőke hajú, kék szemű lánynak.

A páros ugyan később jobban megtalálta a közös hangot, a Házasság első látásra legújabb részében András ismét megalázta a személyi edzőt. Összeköltözésükkor hangsúlyozta, hogy rosszul éli meg, hogy Petra, valamint a papagája is hozzáköltözött, ha pedig műsoron kívül ismerkedtek volna, már rég otthagyta volna őt, ugyanis idegesíti őt a közeledése. Az is kiderült, hogy miután az összes pár találkozott, a férfinak Góbi Hilda sokkal jobban tetszett, mint Petra, amit többször is hangsúlyozott, sőt a lány telefonszámát is elkérte. 

A férfi szembesült a viselkedésével, úgy érzi, hogy átlépett egy határt, és az Instagram-oldalán keresztül kért bocsánatot.

"Visszanézve elég kemény és nehéz szavaknak tűnnek ezek. 

Fel kellett volna mérnem azt a helyzetet, hogy ha még nem is vágytam Petra közeledésére, törődésére, ilyen fokú őszinteségre ebben a helyzetben nem volt szükség. 

Nem mértem fel a helyzetet, hogy ezzel a kijelentésemmel bánthatok mást. Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, de legfőképp Petrától. Érdekes volt visszanézni ezeket a képsorokat. Mondhatom azt bátran, hogy ez egy nagyon-nagy pofon volt számomra, ami elgondolkodtatott, tanultam belőle - vallotta be a TV2 sztárja. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről